Printre cele mai bune filme care apar in 2018 se afla adevarate povesti de viata, o data cu aceste filme reale, inspirate din destinele diverselor personalitati.

Descopera ce filme biografice sa nu ratezi in 2018, vazand lista de sugestii ale editorilor Pop Sugar.

15 filme bazate pe povesti reale ce vor aparea in 2018

 1. The Post

Probabil unul dintre cele mai asteptate filme bazate pe povesti reale si probabil unul dintre cele mai premiate filme la galele acestui an. Povestea scrisa de Steven Spielberg vorbeste despre jurnalistii de la Washington Post si New York Times care au publicat acte secrete ale Pentagonului, cu privire la implicarea Americii in Razboiul din Vietnam.

Primul film in care Meryl Streep joaca alaturi de Tom Hanks va fi lansat in America pe 17 ianuarie si sigur va intra in lupta pentru Oscaruri.

 1. 12 Strong

Dupa atacul de la 11 septembrie, CIA trimite echipe in Afganistan, in lupta contra talibanilor. Acest film este povestea evenimentelor de atunci si este anuntat pentru 16 ianuarie in SUA.

 1. Blaze

Unul dintre cele mai bune filme biografice, in care Ethan Hawke joaca rolul artistului Blaze Foley, a carui moarte ramane o controversa. Pelicula este anuntata pentru Sundance.

 1. The Catcher was a Spy

Moe Berg a fost jucator de baseball si spion in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Povestea sa este spusa de comicul Paul Rudd. Filmul va fi lansat in ianuarie la Sundance.

 1. The 15:17 to Paris

O drama semnata de Clint Eastwood. Unul dintre cele mai bune filme bazate pe povesti reale, in care trei americani au impiedicat un atac terorist in Paris in 2015. Pelicula este anuntata pentru lansare in America pe 9 februarie.

 1. Chappaquiddick

In iulie 1969, senatorul Ted Kennedy a facut un accident de masina, plonjand intr-un canal de pe insula Chappaquiddick. Partenera sa, Mary Jo Kopechne a ramas inchisa in masina si s-a inecat, in timp ce senatorul nu a raportat accidentul pentru 10 ore, fugind de la locul faptei.

Una dintre cele mai bune drame ale anului viitor, acest film va aparea in America pe 6 aprilie.

 1. Tag

Un grup de prieteni au jucat prinselea (tag) timp de doua decenii. Jocul evolueaza intr-o activitatea dezvoltata la nivel national, iar filmul anuntat pentru 15 iunie este de-a dreptul savuros.

 1. Fighting with my Family

Bazat pe povestea unei sportive de wrestling, aceasta pelicula este unul dintre cele mai bune filme care apar in 2018. Filmul este anuntat pentru septembrie.

 1. Boy Erased

Unul dintre cele mai impresionante filme biografice, Boy Erased spune povestea fiului homosexual al unui predicator baptist. Eroul este trimis intr-un program de terapie de conversie sexuala.

 1. First Man

Unul dintre cele mai bune filme bazate pe povesti reale, cu Ryan Gosling in rolul principal, ce prezinta povestea misiunii NASA cu Neil Armstrong. Filmul este anuntat pentru 12 octombrie.

 1. Mary Queen of Scots

Saoirse Ronan este monarhul scotian ce da titlul filmului. Povestea va fi lansata in America pe 2 noiembrie.

 1. The Women of Marwen

Aceasta pelicula dramatica fantasy este o poveste reala, insa pusa in scena intr-un mod neobisnuit. In urma unui atac, fotograful Mark Hogancamp sufera leziuni cerebrale, care il lasa fara memorie.

Pentru a gestiona aceasta drama, eroul creeaza un orasel Belgian in miniatura, pe care il populeaza cu figurine. Filmul acesta va aduce oraselul si povestea la viata, cu Steve Carell si Diane Kruger. Se lanseaza in America pe 21 noiembrie.

 1. Bohemian Rapsody

Rami Malek il joaca pe Freddie Mercury, celebrul cantaret, intr-unul dintre cele mai asteptate filme biografice al anului ce vine. In distributie vei mai vedea chipuri cunoscute din Dowton Abbey sau Game of Thrones. Filmul va fi lansat in America pe 25 decembrie.

 1. Hotel Mumbai

Bazat pe atacurile din 2008 de la Hotelul Palace Taj Mahal din India, acest thriller este unul dintre cele mai bune filme bazate pe povesti reale. Filmul este anuntat pentru 2018.

 1. My Dinner with Herve

Printre cele mai asteptate filme care apar in 2018, inchidem lista cu aceasta pelicula in care Peter Dinklage (Game of Thrones) este Herve Villechaize, un actor care se sinucide in urma unei depresii. Filmul este anuntat pentru 2018.

Citeste si: Filme din 2017 pe care trebuie sa le vezi cat mai curand

Foto: cinemagia