Top 8 filme de Valentine's Day

Ai planuit o seara plina de romantism pentru tine si iubitul tau? Te-ai gandit la meniu si la ce vei purta, dar nu ai prea multe idei legate de ce sa vizionati? Iata cateva filme de Valentine’s Day care sa amplifice cat de mult sarbatoarea voastra!

7 filme de Valentine’s Day

Trilogia “Before…”

Before Sunrise, Before Sunset si Before Midnight sunt trei dintre filmele mele preferate din toate timpurile. Julie Delpy si Ethan Hawke sunt minunati in rolurile lui Celine si Jesse, doi tineri care se cunosc in tren, in Europa, si se indragostesc. Ii vedem apoi peste noua ani, in Paris, si peste inca noua ani, in Grecia. Pe langa romantism, cele doua personaje sunt si cateodata dureros de realiste.

Princess Bride

O poveste nemuritoare, din punctul meu de vedere. Buttercup (Robin Wright, cu mult inainte de House of Cards) si Westley (Cary Elwes) sunt doi tineri indragostiti, dar despartiti de capriciile Printului Humperdinck. Acesta vrea sa se casatoreasca cu Buttercup. Este un film foarte amuzant, plin de momente romantice, dar si de scene de actiune! Deci este pentru toate gusturile!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Kate Winslet si Jim Carrey sunt Clementine si Joel in acest film pentru cei indragostiti, dar si pentru cei care trec printr-o despartire. Amandoi incearca sa uite orice legat de relatia lor incheiata, chiar si de partile bune, printr-o metoda cel putin neconventionala.

Say Anything

Acest film cu John Cusack te va face, macar pentru doua ore, sa te simti ca si cum te-ai fi intors la liceu! Lloyd Dobler este probabil cel mai romantic adolescent din istoria filmului si daca nu i-ai aflat inca povestea, merita sa o faci acum!

Jerry Maguire

“You had me at hello!”, “You complete me”. Acestea sunt doar doua dintre replicile romantice arhicunoscute din filmul cu Tom Cruise si Renee Zellwegger. In care un barbat cam superficial afla in sfarsit ce inseamna sa iubesti!

Foto: outnow.ch.

Daca vreti sa mergeti la cinema, iata si care sunt filmele lunii februarie!

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo mai multe informatii pentru cinefili!