Ghostbusters este unul din cele mai asteptate filme din 2016

Traim intr-o epoca in care campania de marketing pentru un film incepe cu cateva luni inainte. In destule cazuri, chiar cu cativa ani! Asa ca orice cinefil are o lista cu filme din 2016 pe care le asteapta cu nerabdare. Iata care sunt cateva dintre cele pe care le urmaresc chiar de dinainte sa inceapa filmarile!

Sunt aici si comedii, si filme de aventuri, si continuari ale unor productii pe care am ajuns sa le iubesc!

5 filme din 2016 de vazut neaparat!

Ghostbusters. De cand am auzit ca se va face o varianta Ghostbusters numai cu personaje feminine, am ascultat cu nerabdare fiecare stire! Si legata de gasirea unor actrite care sa interpreteze aceste roluri – sunt incantata pentru Kristen Wiig si Melissa McCarthy, doua comediene care imi sunt foarte dragi.

Finding Dory. Este vorba de continuarea lui Finding Nemo, unul dintre filmele mele animate preferate. De aceasta data, eroul trebuie sa o gaseasca pe Dory, prietena lui, un peste cu probleme de memorie! Vocea acesteia este asigurata de aceeasi actrita grozava, ca in primul film: Ellen DeGeneres!

The Jungle Book. Disney readuce la viata povestea lui Mowgli, creata de Rudyard Kipling. De aceasta data nu va mai fi un film animat, ci unul cu un baietel in carne si oase. Iar personaje cunoscute precum Balloo, Bagheera sau sarpele Kaa sunt interpretati de actori cunoscuti, cu ajutorul senzorilor din tehnica motion capture. Trailerul, narat de Scarlett Johansson, care da voce sarpelui, iti va da fiori!

Zoolander 2. Ben Stiller si Owen Wilson fac din nou ravagii in lumea modei, odata cu aceasta continuare. Dar personajele lor, modele masculine, nu mai sunt deloc la curent cu ce se intampla pe catwalk. Asa ca vor avea parte de multe surprize!

How To Be Single. Dakota Johnson, pe care o stii din 50 Shades of Grey, are rolul principal in aceasta comedie romantica despre cum e viata de femeie singura in New York. Suna ca Sex and the City, dar pentru epoca in care traim!

Foto: outnow.ch