Filmul Diavolul se imbraca de la Prada apare in vara lui 2018

Dupa mai bine de un deceniu de la lansare, filmul Diavolul se imbraca de la Prada (2006) face inca furori in randul cinefililor si a fanilor. Pentru toti, Independent.co.uk are o super veste: ecranizarea va avea o continuare in vara lui 2018. Nu mai incape indoiala ca partea a doua va semana curiozitate, nerabdare si interes in toate colturile lumii.

Filmul Diavolul se imbraca de la Prada apare in vara lui 2018

Personajul principal din filmul Diavolul se imbraca de la Prada este interpretat cu succes de unica Meryl Streep, care o intruchipeaza pe Miranda Priestly, puterea absoluta in lumea modei, mai precis redactorul-sef revista Runway Magazine, pe care o conduce cu o mana de fier, dar cu o manichiura impecabila. Echipa de actori valorosi la Hollywood este completata de Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci si altii. Povestea inconfundabila scrisa de Laura Weisberger si ecranizata de David Frankel face ca filmul sa fie chiar si dupa atatia ani extrem de apreciat. Cu alte cuvinte, asteptati-va ca partea a II-a a peliculei sa aiba cel putin un succes la fel de rasunator ca prima parte.

Filmul Diavolul se imbraca de la Prada, pe scurt

In lumea ametitoare a modei newyork-eze, revista Runway Magazine este Sfantul Graal, iar Miranda Priestley, Divinitatea. Miranda nu admite ca ceva sa-i stea in cale in ambitia sa de a face din revista condusa de ea Biblia modei internationale. De aceea, pretinde ca asistenta sa personala sa fie fara cusur. Este un post in care nicio fiinta umana care se respecta nu poate supravietui dar, in acelasi timp, este o sansa pentru care un milion de fete din New York ar face moarte de om. Iar Emily Charlton (Emily Blunt), asistenta principala, pare ca ar fi in stare de asa ceva, ca sa-si pastreze postul. Or, acesta este amenintat de venirea lui Andy Sachs (interpretata de Anne Hathaway). Andy este o tanara din provincie, proaspat absolventa a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, care a obtinut intr-un mod nesperat slujba de asistenta a Mirandei. Desi, initial, a fost incantata ca a ajuns in raiul celebritatilor, printre pantofi si posete Prada, Armani si Versace, Andy si-a dat repede seama ca sefa ei este… diavolul in persoana.

In partea a II-a, toate reflectoarele vor fi pe Andy sau pe Emily?

Vestea buna ca filmul va avea o continuare poate fi umbrit de o veste mai putin buna: in partea a doua nu va juca Meryl Streep. Focusul va fi pe nimeni alta decat Emily Charlton, asistenta-sef, care visa ca intr-o buna zi sa fie liderul Runway Magazine. Se prea poate ca visul i s-a indeplinit, iar actiunea filmului sa se invarta in jurul acestei ipoteze?

Cartea When Life Gives You Lululemons, inspiratie pentru continuarea filmului

Daca primele doua volume ale seriei au vizat viata asistentei Mirandei, Andrea Sachs, cea mai recenta carte, care va fi lansata in iunie 2018 si care va fi intitulata When Life Gives You Lululemons, se va axa pe cariera lui Emily. Functia de consultant de imagine pentru vedete la inceput de drum este o mare rampa de lansare pentru ea.

Ramane de vazut daca, spre deosebire de perioada cand era asistenta Mirandei, Emily are o alta atitudine, mai sociabila. Oare va putea ajunge sa lucreze la Paris? Se va mai intalni cu Andy?

Toate aceste intrebari vor primi raspunsuri in iunie anul viitor, cand este anuntata lansarea cartii si a filmului When Life Gives You Lululemons.

Filmul Diavolul se imbraca de la Prada te invata sa fii o femeie cu stil. 10 lucruri pe care trebuie sa le ai la birou

Foto: 20th Century Fox, rottentomatoes.com. Facebook