Aplicatii business care te ajuta la job

Am facut o lista cu cele mai utile aplicatii business ale momentului. Trei dintre ele le gasesti pe Google play, de unde le poti instala gratuit.

Vezi ce poate sa faca fiecare pentru a-ti optimiza business-ul. Topul este subiectiv, tu poti sa clasezi aplicatiile pe alte pozitii decat am facut-o eu, in functie de nevoile tale. Pentru asta, insa, trebuie sa le incerci.

Aplicatii business – Bitrix24

Pe primul loc in topul cu cele mai folositoare aplicatii business este, de departe, Bitrix24, despre care probabil nu stii prea multe. Pe scurt, aplicatia Bitrix24 este una de tip 35+ instrumente intr-o singura platforma – CRM, management de proiect, mangamentul angajatului, call center, birou virtual, cloud call center, managementul documentelor, al facturilor, email marketing si multe altele. In primul rand, aplicatia este despre CRM si managementul clientului. In al doilea, despre colaborare, planificare si managementul proiectului. In ultimul rand, Bitrix24 este un sistem de informare al resurselor umane. Intr-un comentariu, aplicatia este denumita „platforma de business management“ si cred ca asta este cea mai buna descriere a ei. De fapt, Bitrix24 este Salesforce+Skype+Dropbox+Basecamp intr-un singur loc. Trebuie sa stii ca se poate instala gratuit pentru 12 utilizatori si este compatibila cu iOS, Android, Web, Unix, Linux, Windows si MacOS.

Qwilr

O aplicatie mai greu de explicat, dar odata ce ai instalat-o vei intelege exact ce poate sa faca. Teoretic, ea poate sa transforme un document business intr-o pagina web interactiva. Gandeste-te la Qwilr ca fiind o modalitate excelenta de a crea prezentari frumoase pentru clientii tai. Sau rapoarte pentru investitori. Asta este Qwilr, pe care-l poti instala gratuit de pe qwilr.com. Se spune ca aceasta aplicatie are toate sansele sa devina urmatorul Prezi, care a transformat PowerPoint-ul intr-un instrument de creatie.

Wave Accounting

Imi doresc ca fiecare serviciu sa aiba o pagina de stabilire a preturilor asa cum are WaveApps. Aceasta aplicatie este gratuita si reprezinta, conform webiot.com, o importanta platforma de contabilitate. Este foarte utila mai ales pentru scanarea incasarilor, pe care le poti face cu ajutorul camerei foto a telefonului mobil. Pentru asta trebuie sa instalezi si aplicatia Receipts by Wave. Spre deosebire de alta aplicatie excelenta, Expensify, care se ocupa numai de cheltuieli, dupa cum ii este si numele, Wave Accounting poate fi folosita si ca un instrument de salarizare si facturare.

Bizagi

De aceasta aplicatie gratuita beneficiaza nu mai putin de 500.000 de utilizatori din toata lumea. Este un instrument de modelare a operatiunilor de business, bazat 100% pe notatii BPMN, care reprezinta standardul pentru automatizarea proceselor de business. Poate Bizagi nu ti se pare o aplicatie utila pentru o afacere de mici dimensiuni, dar daca vrei ca aceasta sa se dezvolte da-i o sansa.

Schedulehead

Un serviciu de contorizare a programelor de lucru intr-o afacere cu 10 angajati si un administrator, absolut gratuit. Aceasta aplicatie include o baza de cunostinte si de notificari prin e-mail. Daca iti controlezi afacerea prin tableta sau smartphone, ShiftCalendar este o varianta mai buna. Insa daca utilizezi de computurul, Schedulehead se pliaza mai bine pe nevoile tale.

Afla care sunt cele 11 aplicatii care te ajuta sa slabesti!

Foto: Guliver