cine ti-a dat unfriend pe facebook femeie cu telefon

Daca esti curioasa sa afli de ce ti-a scazut brusc numarul de prieteni pe Facebook sa stii ca exista o aplicatie gratuita care-ti arata cine ti-a dat Unfriend pe Facebook.

Cei de la BuzzFeed au descoperit “Who Deleted Me”, o aplicatie care iti arata cine ti-a dat Unfriend pe Facebook sau cine si-a dezactivat pur si simplu contul. Aceasta aplicatie a fost adaugat ca o extensie de Browser pentru Google Chrome, Firefox, Opera, iar aplicatia poate fi descarcata si pentru dispozitivele care au iOS sau Android.

Cum functioneaza aplicatia care arata cine ti-a dat Unfriend pe Facebook?

E destul de simplu… Cand intri prima data ea iti salveaza lista de prieteni de pe Facebook si apoi, ori de cate ori o revizitezi, iti va arata ce schimbari s-au mai petrecut in ea. Vei vedea cine ti-a dat Unfriend pe Facebook, prietenii nou adaugati, dar si persoanele care au renuntat de tot la contul lor online. Insa din nefericire nu poti vedea cine s-a “desprietenit” de tine in 2012.

Aplicatia si site-ul ei au devenit atat de populare in aceasta saptamana incat luni au functionat mai greu decat de obicei. Cei de la Who Deleted Me sustin ca si-au cumparat acum niste servere mai mari care pot sustine traficul in crestere al persoanelor care vor sa afle cine nu mai e prieten cu ele.

Din pacate ea nu-ti va spune si de ce au ales sa recurga la aceasta metoda radicala “prietenii” tai online. Există o aplicatie similara si pentru Twitter care se numeste Who Unfollowed Me.

Citeste si: “Prietenie cu ex-ul pe Facebook. Friend sau Unfriend?”!

Foto: Thinkstock