aplicatii pentru smartwatch de slabit

Daca nu te-a tentat pana acum ideea unui smartwatch suntem sigure ca dupa ce-ti vom arata cate poti sa faci cu el te vei gandi de doua ori. Cand folosesti aplicatii pentru smartwatch din Android Wear, miscarea si sportul sunt mai distractive si mai usor de urmarit.

Exista o multime de aplicatii pentru smartwatch care te ajuta la fitness, fie ca mergi la sala, alergi, pedalezi sau faci pilates. Poti sa lasi telefonul acasa, iar ceasul iti va inregistra traseul pe care alergi sau pedalezi.

Daca esti la sala, nu mai trebuie sa porti telefonul asupra ta – destul de dificil in multe cazuri. Il lasi deoparte si vezi toate mesajele si notificarile pe ceas. Mai jos am selectat cateva aplicatiile cele mai folosite, care te ajuta cand faci sport.

Ce aplicatii pentru smartwatch trebuie sa incerci daca esti sport-addict

Runtastic: una dintre cele mai populare aplicatii pentru fitness. Monitorizeaza exercitiile facute, in functie de sportul pe care il practici – de la alergare si aerobic la schi fond sau inot. Foarte utila pentru a monitoriza nivelul de fitness.

Wear Fitness Personal Trainer: Este o aplicatie potrivita in special pentru exercitiile la sala. iti inregistreaza si numara exercitiile pe care le faci, in functie de tipul lor. iti evalueaza nivelul de pregatire la care esti si iti propune un plan de antrenament. Tehnologia iti monitorizeaza progresul si genereaza noi obiective.

Google Fit: Google Fit este platforma „centrala” de fitness, unde sunt centralizate datele din diferite aplicatii de fitness, inclusiv smartwatch-uri. Google Fit te ajuta sa-ti monitorizezi activitatea fizica si antrenamentele, astfel incat sa fii mai motivat si concentrat.

Fit interval timer for Wear: O aplicatie care inregistreaza timpii de efort, relaxare, pauza si te ajuta sa construiesti un grafic al antrenamentului. Te ajuta sa iti definesti obiective pentru miscare si sa le atingi mai usor.

Pe langa aceste aplicatii clasice exista si altele care te ajuta sa-ti controlezi caloriile, sa meditezi, sa fii mai relaxat sau sa te trezesti odihnit. Iata cateva recomandari:

Calorie counter My Fitness Pal – aplicatie pentru dieta zilnica, cu o baza de date de peste 5 milioane de alimente

My diet coach – asistentul de nutritie

Happify – Train your brain. Ajuta la reducerea stresului si te ajuta sa gandesti pozitiv

Sleep as Android – Monitorizeaza somnul si te ajuta sa te trezesti odihnit

Stop, Breathe & Think – relaxare si meditatie, mindfulness

Headspace – mindfulness & fitness for the mind

Citeste si: “11 aplicatii de mobil care te ajuta sa slabesti”!

Foto: PR