Noile butoane de Facebook

S-a elucidat misterul: Mark Zuckerberg a anuntat in urma cu cateva ore care sunt noile butoane de Facebook. Desi se vehicula implementarea functiei "Dislike", schimbarile sunt mult mai ample!

Noile butoane de Facebook

In aceasta noapte Mark Zuckerberg a facut publice noile butoane de pe Facebook. Celebrul buton de Dislike – care a impartit lumea in doua intre cei care sustin ca reteaua de socializare nu ar trebui sa se transforme intr-un mediu care sa incurajeze ostilitatea si cei care cred ca utilizatorii trebuie sa aiba posibilitatea de a-si exprima dezaprobarea fata de o posatare – nu exista. Exista insa mult mai multe butoane!!!

De acum nu o sa mai numeri Like-urile pe care le-ai primit. In noua structura – testata aleatoriu momentan – exista LIKE,LOVE, HAHA, YAY, WOW, SAD, ANGRY.

Nu exista un Dislike clasic, ci mai multe butoane de Facebook prin care utilizatorii isi pot exprima sentimentele – pozitive sau nu – fata de postarile prietenilor lor virtuali!

De altfel, cu cateva ore inainte de anunta pe contul lui de Facebook noua interfata de reactie la postari, Mark Zuckerberg postase un anunt in care facea publica munca echipei pe care o conduce. Desi a anuntat ca momentan butoanele sunt in teste, ele vor fi implementate imediat ce feedback-ul primit de la utilizatori va fi analizat.

“Noile butoane ne dau posibilitatea sa ne exprimam dragostea, surprinderea, amuzamentul sau tristetea. Nu exista un buton de Dislike, ci mai multe altele care ne dau posibilitatea sa ne exprimam sentimentele fata de ceea ce posteaza prietenii nostri”, a scris fondatorul retelei sociale.