Cu noile aparate foto Canon e mai usor ca niciodata sa surprinzi momentele preferate la o calitate impecabila. Culorile isi pastreaza intensitatea naturala, focalizarea e precisa si niciun detaliu nu este omis. Noi ne-am ales trei favorite!

aparate foto Canon 2015

Aparate foto Canon: cu ce ne-au cucerit

Modelul EOS 750D. E aparatul perfect cu care sa surprinzi imagini de calitate chiar si in conditii in care lumina nu este extraordinara. Si daca nu te multumesti doar cu instantanee si-ti place sa te joci de-a regizorul in vacante, aceasta camera foto realizeaza chiar si filme Full HD. In plus, aparatul dispune de functia Wi-Fi, care-ti permite sa incarci direct pe retelele de socializare pozele si clipurile pe care le faci.

Modelul IXUS 275 HS. Daca preferi aparatele foto usoare, aceasta e alegerea. Nu ocupa mult loc in geanta, are un design cool, dar si niste caracteristici de top. Pe noi ne-a cucerit in special noua aplicatie Canon Camera Connect care-ti permite sa controlezi aparatul foto de pe un smartphone si sa faci fotografii de grup de la distanta.

Modelul PowerShot SX410 IS. Desi designul lui este unul compact, acest aparat dispune de un zoom incredibil de 40x. Asta inseamna ca-ti permite sa fotografiezi chiar si persoanele sau peisajele aflate la mare distanta. E gadgetul perfect pentru vacantele exotice din care vrei sa te intorci cu poze cat mai multe si cat mai spectaculoase.

Foto: PR