O noua aplicatie pentru selfie face furori pe internet. Ce optiuni iti ofera

Este putin probabil ca o aplicatie pentru poze sa aiba si alte optiuni, insa un brand pentru ingrijirea pielii a adus ceva inovator pe piata. Astfel, o noua aplicatie pentru selfie face furori pe internet, iar utilizatorii au la dispozitie cateva setari noi, scrie telegraph.co.uk.

O noua aplicatie pentru selfie, Skin Advisor App, este disponibila acum pe internet. Prima data a fost lansata in America in urma cu cateva luni, iar acum urmeaza sa intre pe piata din Marea Britanie. Aplicatia iti analizeaza tenul, iti pune intrebari despre ritualul de ingrijire pe care il ai si iti da sfaturi care te ajuta sa ai un ten luminos si hidratat.

O noua aplicatie pentru selfie face furori pe internet

Cum te ajuta Skin Advisor App sa ai un ten perfect? Aplicatia iti permite sa iti faci un selfie si sa ceri sfaturi cu privire la produsele de ingrijire pe care trebuie sa le folosesti. Skin Advisor App foloseste un algoritm inspirat din modul in care functioneaza creierul uman. Astfel, aplicatia analizeaza textura pielii si iti sugereaza ce produse trebuie sa folosesti. “Aplicatia a fost programata sa calculeze varsta si sa identifice problemele tenului”, explica un reprezentant al companiei care a creat Skin Advisor App.

Aplicatia are o rata de succes foarte mare si iti ofera sfaturi asemanatoare cu cele pe care le primesti de la dermatologi. Este prima data cand acest algoritm a fost folosit pentru ingrijirea pielii. Alte programe ghicesc varsta pe care o ai, cum ar fi aplicatia “How Old do I Look”, lansata de Microsoft in urma cu putin timp, insa rezultatele nu sunt foarte concludente.

Dupa ce raspunzi la intrebarile legate de ritualul zilnic de frumusete si vei pune in aplicare sfaturile de ingrijire, tenul tau va arata mai curat si mai luminos.

Citeste si: Aplicatia care te ajuta sa stergi toate informatiile pe care le-ai postat online!

Foto: Guliver