In curand vei putea face shopping pe Facebook

In zilele noastre, exista o aplicatie de telefon pentru orice. Vestea buna este ca in curand vei putea face shopping pe Facebook! Vestea proasta? In curand vei putea face shopping pe Facebook.

Reteaua de socializare testeaza in prezent un nou „buton”, care te-ar putea ajuta sa faci cumparaturi in doar cativa pasi, de pe smartphone-ul tau, potrivit EliteDaily.com. Insa odata cu nivelul cerscut de accesibilitate, creste si tentatia, asa ca ai atentie la portofel sau card! Formula prin care ai putea face shopping pe Facebook este si o binecuvantare, dar poate fi si un blestem pentru o shopaholica.

Pe reteaua de socializare va aparea un nou tab, de „Services”. Acolo vei putea sa vezi ofertele unui anumit brand. Tot va trebui sa intri pe site-ul magazinului pentru a face noile achizitii pentru garderoba ta, dar va fi mai usor pentru tine sa iei o decizie decat daca te-ai uita pe intregul site de pe mobil.

Shopping pe Facebook, revolutionar

Urmatoarea etapa in planul Facebook este tab-ul de “Shop”. Astfel vei avea acces instant la ofertele unei companii si vei putea cumpara orice produs pe loc, cu ajutorul unui buton de “Buy Now”. O aplicatie secundara, numita Shopify, instalata in cadrul Facebook, va fi un fel de mediator al tranzactiei.

Majoritatea brandurilor vor profita de pe urma acestei trasaturi noi a Facebook, desi e posibil ca nu toate brandurile sa faca acest upgrade. Unele dintre companii vor aduce imbunatatiri sistemului si iti vor permite sa negociezi pretul sau sa pui orice intrebare ai vrea legata de detaliile de livrare si de produsul care te intereseaza.

Acest nou serviciu, care te va ajuta sa faci shopping pe Facebook, se afla momentan in faza de testare. La inceput va fi oferit companiilor mari, care au lanturi de magazine. Dar potentialul este mult mai mare de atat. Facebook ar putea sa inlocuiasca la un moment dat magazinele online care vand obiecte de la mai multi producatori, ca etsy.com, de exemplu. Astfel, afacerile mai mici si vanzatorii independenti ar putea sa aiba o piata de desfacere mult mai mare pe Facebook.

Daca esti indragostita de shopping, afla mai multe despre de ce s-ar putea sa faci cumparaturi impulsive