skateboardul viitorului e inventat de un japonez

Cum ar fi sa inlocuiesti masina care-ti da atatea batai de cap cu parcarea cu un mijloc de transport usor pe care-l poti baga la tine in geanta. Nu vorbim despre o bicicleta care se pliaza foarte mult, ci despre skateboardul futurist inventat de un japonez. Va revolutiona lumea? Eu cred ca da!

Un inginer japonez a inventat un nou mod de a calatori. Gadgetul care te transporta unde vrei tu si care pare un covor magic 2.0 se numeste “WalkCar”, este mic, usor de transportat si aparent simplu de utilizat.

Produsul este alimentat de o baterie si are aproximativ dimensiunea unui laptop. Si, desi pare destul de firav, el poate sustine destul de multa greutate. El poate duce cam 120 de kilograme.
Conform VentureBeat, el poate merge cu 10 kilometri pe ora pentru 12 kilometri, dupa care are nevoie cam de trei ore pentru a-si reincarca bateriile.

Creatorul Kuniako Saito a declarat pentru Reuters intr-un interviu: “Cum ar fi daca am putea avea in permanenta cu noi, intr-o geanta, mijlocul de transport prin care ajungem acasa? Un prieten m-a rugat sa creez un astfel de gadget, iar eu imi faceam masterul in inginerie exact pe motorul masinilor electrice.”

Saito spune ca doritorii vor putea sa-si rezerve propriile WalkCars din toamna acestui an pe site-ul Kickstarter. Skateboardul futurist va avea un pret de aproximativ 100.000 de yeni japonezi (cam 800 de dolari). Iar gadgetul va fi livrat clientilor incepand din primavara 2016.

Citeste si despre: “Dependenta de dulce tratata cu un gadget inovativ: Kitchen Safe”!

Foto: kickstarter.com