Chiar daca nu l-ai citit sunt sigura ca ai auzit de el, „Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este un bestseller cunoscut in toata lumea care vorbeste despre diferentele dintre sexe. Iar John Gray, autorul lui, viziteaza in aceasta luna Romania.

John Gray bestseller in Romania

S-au scris si se vor tot scrie carti despre diferentele dintre sexe, insa niciuna nu a egalat succesul lui „Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”. Acest bestseller scris in 1993 de John Gray continua sa fie si astazi de actualitate.

Un bestseller vandut in peste 50 de milioane de exemplare

Cartea analizeaza felul in care simt barbatii si femeile, diferentele de interpretare, reactionare, ce-i motiveaza, cum iubesc, cum gandesc si cum precep lucrurile. Iar daca aceasta carte ti-a ridicat tot felul de intrebari atunci poate ar trebui sa i le adresezi pe 17 noiembrie direct lui John Grey. El va sustine o conferinta in Romania la Crystal Palace Ballroom.

In cadrul acesteia, femeile, barbatii sau cuplurile pot afla secrete care functioneaza pentru a-si imbunatati radical si imediat relatiile, atat in plan personal, cat si profesional. Evenimentul este organizat de Extreme Training.

John Gray este cel mai bun expert in relatii din lume, cartile sale fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si traduse in 50 de limbi. Bestsellerul “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vanduta carte a tuturor timpurilor din zona non-fictiune. Relatiile s-au schimbat in ultimii 30 de ani mai mult decat au facut-o in ultimii 3000. Aceasta schimbare a creat confuzie despre semnificatia dragostei, iubirii, pasiunii si a relatiilor dintre femei si barbati. Lansarea seriei de carti “Marte si Venus” a schimbat pentru totdeauna felul in care barbatii si femeile vad relatiile dintre ei, iar in ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni sa-si imbunatateasca viata sentimentala si chiar profesionala.

John Gray va prezenta strategii si tehnici care vor ajuta participantii sa interactioneze mai bine cu cei din jur in functie de gen, sa comunice mai eficient la locul de munca si chiar sa negocieze mai bine cu seful, colegii, partenerii sau clientii. Exemplele pe care le prezinta, atat de reale si actuale, sunt distractive, dinamice si creeaza rezonanta maxima in randul audientei formata atat din femei, cat si barbati. in plus, John Gray prezinta inclusiv cele mai recente cercetari facute pe creier in functie de gen ce marcheaza diferentele dintre barbati si femei atat la locul de munca, cat si acasa si felul cum pot fi gestionate acestea.

Mai multe detalii despre eveniment si biletele la conferinta gasiti aici. Folosind cuponul ANDREEA la inscriere, beneficiezi de 30 de euro discount pana la data de 13 noiembrie, indiferent de pachetul ales.

Citeste si despre: “Cartile mele de suflet”!

Foto: PR