festival de jazz la Bucuresti

Rezerva-ti macar o zi din perioada 16 – 23 mai pentru Bucharest International Jazz Competition. Chiar daca nu esti o specialista a acestui gen muzical suntem sigure ca vei aprecia spectacolele inedite pe care le-au pregatit 15 trupe internationale!

Daca iubesti jazz-ul sau daca pur si simplu vrei sa-l descoperi, vino la Bucharest International Jazz Competition (16-23 mai).

Evenimentul a ajuns la cea de-a noua editie si aduce 15 dintre trupele de jazz ale momentului din Australia, Austria, Canada, Coreea de Sud, Estonia, Franta, Germania, Israel, Italia, Luxembourg, Polonia, Rusia, Spania, SUA, UK.

Popularitatea evenimentului a crescut simtitor de la prima editie

Sub sloganul “100% jazz and more” evenimentul te invita sa iei parte la seri memorabile cu jazz de calitate, ritmuri originale, idei indraznete si combinatii surprinzatoare. Ai ocazia sa vezi cum suna live jazz-ul american, alaturi de cel european, australian sau chiar sud-coreean.

In 2015, evenimentul se va derula la Teatrul Excelsior, Teatrul Odeon, dar si in spatii neconventionale precum Ibis Cafe. Mai multe informatii despre artisti, agenda si bilete pe www.jazzcompetition.ro. Studentii vor avea intrare libera la concerte, in limita locurilor disponibile.

Foto: PR