de ce iubim Bucurestiul Sabrina Marinescu

Sabrina Marinescu e zambitoare din fire, perfectionista si usor obsesiva in ceea ce priveste atentia la detalii. A studiat la Paris si New York Luxury Management and Promotion si apoi s-a intors in frumosul Bucuresti pentru a pune bazele unei afaceri proprii.

Este co-fondatoare a brandului Panacea Urban Apothecary cu produse cosmetice naturale si cat se poate de eco-friendly si Managing Partner Quintessentially Lifestyle Romania, singurul club privat de membri ce ofera servicii de concierge si lifestyle management. Sabrina Marinescu ne va povesti astazi care sunt locurile ei preferate din Bucuresti.

“Este uimitor cat de mult s-a schimbat si cum se schimba in fiecare zi Bucurestiul. Avem expozitii si evenimente culturale internationale, cursuri de yoga in parc, locuri cool cu aer berlinez, chiar mai multe optiuni de restaurante indiene sau koreene, piste de biciclisti! Chiar sunt entuziasmata si ma bucur ca m-am intors pentru a putea face parte si eu din aceasta schimbare.

Sabrina Marinescu s-a mutat de la Constanta la Bucuresti

1. Cand vine vorba de restaurante, imi plac si locurile frumoase si interesante din punct de vedere design dar cel mai important lucru pentru mine, foodie declarata fiind, este evident, mancarea. Argentine Steak and Sushi din Herastrau este unul din locurile mele preferate! Mananc aici de minim 3 ori pe saptamana, avand un meniu bazat pe un concept de fusion cat se poate de interesant si deci o multime de optiuni. Fie ca vreau sa mananc sushi sau unul din steak-urile lor deja faimoase, merg la sigur de fiecare data.

Momentan sunt obsedata efectiv de supa lor Ramen si de Wagyu Beef Roll. Ah, si ca insider’s tip recomand Lychee Martini-ul!

2. Recent, de ziua mea, am primit un Pegas si de atunci am descoperit bicicleta si “biciclismul” si sunt mai mult decat indragostita. Constanteanca fiind, mi-e foarte des dor de plimbarile pe malul marii, asa ca am incercat sa le inlocuiesc cu plimbarile cu bicicleta prin parcul Herastrau, pe malul lacului. Ma relaxeaza imediat si-mi dau o stare de spirit extraordinara.

3.Nu sunt neaparat o persoana religioasa insa locul in care-mi gasesc linistea si ma simt departe de orice probleme este Biserica Stavropoleus din Centrul Vechi. Este micuta si extreme de cocheta, cu o arhitectura unica si cu o curte interioara care te poate face sa uiti ca esti inca in mijlocul orasului.

Si pentru ca nu ma pot abtine, mai adaug si un al patrulea loc care imi este cat se poate de drag. Este vorba de Alt Shift care ma incanta si prin design-ul cat se poate de cool si prin vibe-ul berlinez dar cel mai mult prin atmosfera calda si relaxata si oamenii cat se poate de interesanti.”

Citeste si: “Trei locuri din Bucuresti cu povesti speciale”!

Foto: arhiva personala