Daca esti pasionata mai mult de filme decat de moda de la Cannes 2015 te invitam sa arunci o privire printre peliculele care vor fi prezentate la aceasta editie. Noi spunem ca sunt mai mult decat atractive!

Noua editie a Festivalului International de Film Cannes 2015 promite sa fie cel putin la fel de incitanta ca-n anii anteriori.

Peliculele intrate in cursa pentru marile premii sunt extrem de interesante, iar noi le asteptam cu nerabdare in cinematografe sau macar pe DVD-uri. Am facut un top al celor pe care sigur nu le vom scapa…

Cannes 2015: 3 filme care ne-au cucerit dupa ce le-am urmarit trailerele

1. Love

Nu avem niciun new entry de la “baietii rai ai cinematografiei” Lars von Trier sau Nicolas Winding Refn printre noutatile de anul acesta de la Cannes 2015, dar ne bazam pe Gaspar Noe. Dupa Irreversible si Enter the Void, Love propune o poveste despre un menage a trois cu scene XXX.

Regizorul grec Yorgos Lanthimos a ales actori faimosi pentru noul lui film

2. Irrational Man

Noul film al lui Woody Allen il prezinta pe Joaquin Phoenix in rolul unui profesor deprimat care se indragosteste de studenta lui jucata de Emma Stone. Din trailer nu pare sa fie prea multa actiune, dar Parker Posey a primit un rol suficient de substantial cu care sa ne distreze.

3. The Lobster

Regizorul grec Yorgos Lanthimos (“responsabil” pentru Dogtooth si Alps) revine la Cannes 2015 cu un film al carui scenariu pare cel putin indraznet. Iar vestea interesanta e ca de data aceasta a ales actori faimosi cu care sa-si spuna povestea. Colin Farrell, John C. Reilly si Rachel Weisz au la dispozitie 45 de zile in care sa-si gaseasca un partener (sexual), altfel vor fi transformati in animale si eliberati in salbaticie.

Citeste si “Premii si actori cult la Gala Cannes 2014”!

Foto: cinemagia.ro