Caravana Next filme in aer liber

De obicei Bucurestiul e orasul favorizat in care se petrec toate evenimentele cinematografice interesante, insa iata ca acum si alte orase romanesti vor avea parte de un tratament special. Caravana NexT aduce filme in aer liber in 9 orase din Romania!

Caravana NexT porneste la drum pentru al doilea sezon, in perioada 8 – 27 august si duce o parte din cele mai bune scurtmetraje care au fost proiectate in cadrul Festivalului de Film NexT in 9 orase din tara. Iar vestea cea mai buna e ca toate filmele vor fi prezentate in aer liber.

In mijlocul verii, natura este cel mai bun cinematograf. Proiectiile vor avea loc in spatii alternative, in parcuri, gradini, paduri sau pajisti, iar spectatorii sunt incurajati si in acest an sa renunte la scaune si sa isi aseze paturile pe iarba.

Pentru fiecare dintre cele noua orase sunt programate cate doua seri de proiectie: Piatra Neamt (8-9 august), Iasi (10-11 august), Targu Neamt (12-13 august), Targu Mures (14-15 august), Cluj Napoca (16-17 august), Oradea (19-20 august), Bistrita (21-22 august), Vatra Dornei ( 23-24 august) si Brasov (26-27 august).

Caravana NexT se incheie cu o proiectie speciala la Bucuresti, pe 29 august. Filmele se vor intoarce in capitala, dupa o aventura prin noua orase in care publicul are rareori ocazia sa vada filmele de scurtmetraj sau in care cinematografele s-au inchis demult.

Citeste si: “Scurtmetraje pe alese la cea de-a noua editie a Festivalului NexT”!

http://www.andreearaicu.ro/club/ghid-urban/scurtmetraje-la-festivalul-next

Foto: PR