O colectie impresionanta de fotografii cu oameni frumosi

Dupa marele succes pe care l-a detinut prima sa carte publicata in 2009, detinatorul blogului The Sartorialist, bloggerul Scott Schuman, revine cu o alta impresionanta colectie de fotografii. The Sartorialist: Closer contine 512 pagini de fotografii cu oameni foarte bine imbracati, care i-au atras atentia faimosului blogger. 

Dupa cum bine stii, Saptamanile Modei tocmai s-au incheiat si ca orice fashionista care se respecta sunt sigura ca nu ti-a scapat nicio prezentare.

Pe blogul thesartorialist.com al lui Scott Schuman gasesti oameni din toate colturile lumii

Personal, cand vine vorba de Saptamanile Modei, cel mai atrasa sunt de fotografiile de street style realizate in aceasta perioada, ce emana personalitate, individualism, culoare si forta. Apreciez foarte mult curajul si indrazneala de care dau dovada persoanele prezente la aceste evenimente prin alegerile vestimentare pe care le fac. De aceea, pentru dezvoltarea unui stil propriu care sa te reprezinte, iti propun un material de documentare, cartea The Sartorialist: Closer.

Scott Schuman a devenit cunoscut prin intermediul deja celebrului sau blog de street style, thesartorialist.com. Scott a inceput prin a face fotografii oamenilor pe care ii intalnea pe strada si ii captau atentia. Acest lucru l-a indemnat sa realizeze un blog, care in scurt timp a dobandit un real succes. El nu este insa primul fotograf de street style si daca vrei sa afli mai multe despre acest subiect te invit sa citesti povestea lui Bill Cunningham.

O colectie impresionanta de fotografii cu oameni frumosi

Blogul lui Scott ramane totusi unul dintre cele mai citite din industria modei si continua sa creasca in popularitate pe masura ce fotograful calatoreste in tot mai multe colturi ale lumii. Thesartorialist.com constituie o sursa de inspiratie pentru bloggerii si fashionistii din intreaga lume. Fotograful nu se bazeaza pe anumite principii sau criterii atunci cand realizeaza aceste fotografii, ele constituie practic un raspuns al unui moment de inspiratie.

In aceasta carte, Scott continua sa impresioneze cu fotografiile pe care le realizeaza, prin viziunea si sensibilitatea sa. The Sartorialist: Closer reprezinta o colectie de fotografii cu oameni frumosi, cu personalitate, care i-au atras atentia in calatoriile sale prin marile orase ale lumii, Beijing, Londra, Milano, Paris. In plus, imaginile sunt insotite de comentarii ale celebrului fotograf. Dintre toate orasele care l-au inspirat pentru lansarea acestei carti, New York-ul ramane preferatul sau, datorita unei bogate diversitati de oameni, culturi si stiluri.

The Sartorialist: Closer, surprinde atitudinea pe care oamenii o exprima printr-un anumit stil vestimentar si diferitele modalitati de exprimare a personalitatii individuale. Cartea este disponibila cu doua optiuni de coperta, o varianta pentru femei si una pentru barbati. Deasemenea a fost publicata si intr-o editie limitata, copertata. Aceasta editie mai contine un cartonas semnat chiar de autor si o serie de 40 de fotografii exclusive, ale unor persoane cunoscute din lumea modei, pe care Scott le-a intalnit pe strada. The Sartorialist: Closer, publicata de editura Penguin, poate fi achizitionata de pe amazon.com, la pretul de 30 de dolari sau  225 de dolari pentru editia limitata.

Foto: amazon.com