Pages: 1 2

cartile pentru masuta de cafea

Delicii culturale si veritabile piese de decor

Pentru unii reprezinta un moft, pentru altii simple obiecte de decor, dar exista si oameni care le iubesc pur si simplu. Cartile pentru masuta de cafea sunt ideale pentru acele momente in care simti nevoia sa te delectezi cu lucruri frumoase si sa te deconectezi de la grijile cotidiene.

Atent legate cu coperti frumoase si fotografii inspirate, fie ca vorbim de albume de arta, moda sau calatorii, acestea descriu in imagini, povesti si istorii mult prea frumoase pentru a le reda exclusiv prin cuvinte. Iti recomand sa umpli acele momente in care doresti sa te relaxezi cu albume din diverse domenii care te atrag, te inspira si carora ai vrea sa le dedici mai mult timp pentru a le aprofunda.

Karl Lagerfeld: “ Cartile sunt un drog, dar nu exista pericolul unei supradoze. Sunt victima fericita a cartilor”

Delicii culturale si veritabile piese de decor

Cartile pentru masuta de cafea, asa cum au devenit cunoscute in ultimul timp, iti vor oferi refugiul perfect in dupa amiezile plictisitoare in care iti doresti sa evadezi din aglomeratia orasului si sa te lasi purtata pe us cialis aripile trecutului sau pe strazile unui oras de pe alt continent. Sunt acele carti la care vei reveni intotdeauna cu placere indiferent cat de mult  le-ai rasfoit. Mai mult decat atat, ele iti vor delecta si oaspetii, ii vei ajuta astfel sa te cunoasca mai bine, sa-si dea seama ce te pasioneaza sau care sunt acele mici detalii care iti aduc bucurii.

Pentru a intelege mai bine care sunt cartile pentru masuta de cafea si care este rolul lor, iti vin in ajutor cu cateva propuneri:

New York: Portrait Of A City

Cartea prezinta o poveste epica a orasului New York prin intermediul fotografiilor, portretelor, hartilor, care infatiseaza o atmosfera emotionala si plina de incarcatura a marelui oras, de la mijlocul secolului al XIX-lea pana in zilele noastre. Portrait of a City reprezinta o incursiune completa in marele oras printr-o serie de citate relevante din carti, filme si melodii care de-a lungul timpului nu au facut decat sa te fascineze si sa te indemne sa visezi la New York, orasul care nu doarme niciodata.

Vintage Jewelry Design: Classics to Collect & Wear (Vintage Fashion Series)

Albumul ilustreaza prin exemple caracteristicile stilistice ale fiecarui deceniu si o prezentare de ansamblu a celor mai influenti designeri de bijuterii TiffanyCartierFaberge si Chanel, impreuna cu sursele ce le-au servit acestora drept inspiratie. Daca sunteti pasionate de bijuterii si de tot ceea ce este frumos si unic, acest album va ofera ocazia de a admira o selectie rara de piese remarcabile expuse in muzee sau aflate in posesia unor colectionari. Alaturi de selectia impresionanta, veti primi si cateva sfaturi utile care va vor ajuta sa descoperiti copii ale unor bijuterii si alti factori importanti pe care orice colectionar trebuie sa-i cunoasca.

Mananca si arata bine!

Este o alegere inspirata care ar trebui sa se numere printre cartile pentru masuta de cafea deoarece nu este o simpla carte de bucate, aceasta cuprinde retete atent selectionate dintr-o gama larga de preparate care satisfac si cele mai pretentioase gusturi. Mare parte a retetelor sunt descoperite de Andreea Raicu in calatoriile sale si sunt adresate tuturor celor care vor sa cunoasca un stil de viata sanatos. Toate felurile se pregatesc usor, sunt extrem de gustoase si aduc un aport zilnic de sanatate si energie. Mananca si arata bine! este una dintre acele carti pe care nu vei regreta sa le ai mereu la indemana si care te va ajuta sa-ti surprinzi invitatii cu delicii culinare.

Pages: 1 2