Fifty Shades Of Grey, faimoasa serie de carti si filme erotice, va continua. Autoarea acestei serii, E.L. James, a scris pe contul ei de Instagram ca urmeaza o noua carte care povesteste experientele lui Christian Grey, din perspectiva sa.

Daca ti-au placut Fifty Shades Of Grey si Fifty Shades Darker, afla ca autoarea acestei serii pregateste un nou roman ce continua povestile pline de erotism, romantism, suspans si scene de thriller.

Desi multi fani credeau ca franciza ce a cucerit intreaga lume se va incheia cu Fifty Shades Freed, E.L. James mai adauga un nou capitol povestii presarate cu scene de dominatie sexuala, BDSM, sadism si masochism.

Urmeaza a patra carte din franciza Fifty Shades Of Grey

Site-ul Pop Sugar sustine ca pe 28 noiembrie se va lansa Fifty Shades Of Grey, care va repovesti intriga primului roman (care era scris din perspectiva Anastasiei). A patra carte povesteste faptele din perspectiva eroului masculin, de aceasta data.

“Mintea lui Christian Grey este un loc intunecos”, a spus autoarea intr-un comunicat de presa. In primul film al francizei Fifty Shades Of Grey am vazut care sunt placerile sexuale ale eroului. In pelicula Darker, am aflat traumele si amintirile negre ce l-au marcat pe Christian.

Daca esti fan al francizei erotice Fifty Shades Of Grey, urmareste-o pe autoarea cartilor E.L. James pe Instagram si afla ce noutati mai are despre urmatoarea poveste. In acest moment se stie ca urmatoarea carte va fi lansata pe 28 noiembrie 2017, in Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Ce am invatat din 50 Shades: demontarea unor mituri despre BDSM

Foto si video: Facebook/ Youtube