Descopera istoria unei piese celebre

Karl Lagerfeld demonstreaza inca o data ca jacheta neagra Chanel este un obiect vestimentar clasic ce poate fi purtat in nenumarate modalitati pentru a crea tinute inspirate, elegante si indraznete. In cartea The Little Black Jacket: Chanel`s Classic Revisited descoperi noi modalitati de purtare a ei. 

Unul dintre cele mai versatile si iconice produse vestimentare care o reprezinta pe faimoasa Coco Chanel este cu siguranta jacheta neagra. Directorul creativ al casei, Karl Lagerfeld impreuna cu Carine Roitfeld, au decis sa ofere o reinterpretare clasicei jachete Chanel, prin lansarea cartii The Little Black Jacket: Chanel`s Classic Revisited.

The Little Black Jacket: Chanel`s Classic Revisited omagiu adus unei piese vestimentare clasice

Lagerfeld a modificat croiala jachetei pentru a o transforma intr-o piesa vestimentara moderna si usor adaptabila pentru a putea fi purtata de ambele sexe. Cartea ilustreaza o serie de fotografii ale muzelor Chanel, purtand jacheta intr-un stil propriu, fie el clasic sau ireverentios. Cea care s-a ocupat de alegerea celor mai inspirante outfit-uri a fost desigur, Carine Roitfeld, fost editor-sef al editiei Vogue Franta. Fotografiile au fost realizate chiar de Karl Lagerfeld.  Printre celebritatile care au pozat pentru aceasta carte se numara Vanessa ParadisSarah Jessica ParkerAnna WintourDakota FanningElle FanningClaudia SchifferUma ThurmanKanye WestTilda SwintonBaptiste Giabiconi si multe altele.

Chanel este cu siguranta una dintre cele mai vechi si mai cunoscute case de moda, care a reusit de-a lungul timpului sa revolutioneze moda. Daca-ti place sa fii la curent cu tot ceea ce este nou in materie de tendinte si vrei sa afli cat mai multe despre istoria casei de moda preferate sau piesele care au consacrat-o vei aprecia cu siguranta acest volum.

The Little Black Jacket: Chanel`s Classic Revisited reprezinta dovada vie a faptului ca regulile de eleganta lansate de celebra modista Chanel, sunt si azi valabile pentru toate femeile din toata lumea. Aceasta carte demonstreaza inca o data ca stilul nu are varsta, iar piese clasice, precum jacheta neagra Chanel, nu pot lipsi dintr-o garderoba deoarece iti pot asigura o multitudine de combinatii reusite, ce nu se demodeaza niciodata.

Cartea poate fi achizitionata de pe amazon.com la pretul de 56.46 dolari.

Foto: amazon.com