the little death comedie

La prima vedere par niste cupluri ca oricare altele, ba chiar mai plictisitoare decat majoritatea as zice in anumite cazuri. Insa ce le face speciale si-n acelasi timp si amuzante sunt fetisurile sexuale pe care le au. Daca aveti chef de o comedie atipica merita sa incercati The Little Death!

E o misiune (aproape) imposibila sa gasesti o comedie care nu e doar o comedie, un film lejer si totusi nu gust de fast-food, la care sa te amuzi nu pentru ca personajele se scalambaie sau se impiedica des, ci pentru ca dincolo de glume te cam regasesti si tu in povestile lor.

The Little Death e genul ala de pasare rara numai buna de vazut acasa, in pat, cu iubitul. E destept, emotionant, se ia si-n serios, dar nu prea tare si trateaza intr-un mod neasteaptat toata treaba cu fetisurile omenesti si cu repercusiunile pe care acestea le au cand sunt dezvaluite sau… doar satisfacute.

Dupa cum probabil va imaginati nu e productie Made in USA ci in Australia, insa nu arata rau deloc, iar faptul ca nu vei recunoaste niciun actor mi se pare un plus care da mai multa forta povestii. Cei din spatele personajelor nu sunt figuri celebre, ci par oameni obisnuiti cu vieti secrete mai mult decat fascinante. E genul de film care-ti va depasi cu siguranta asteptarile pentru ca te astepti la glumite fara perdea si la aluzii sexuale, insa el e mai mult de atat.

E un film despre deviatii sexuale si fantezii si despre felul in care ele afecteaza relatiile amoroase, iar personajele nu sunt prezentate critic de sus, ci bland si intelegator. Vei crede ca stii ce urmeaza sa se intample, insa “The Little Death” este imprevizibil la fiecare pas. Si pana la urma cine nu si-ar dori asta?

Citeste si: “Un film bun, provocator: Nymphomaniac Vol. I”!

Foto: cinemagia.ro