Daca admiri in secret cate un aranjament floral ingenios descoperit pe Pinterest sau pe Instagram, iata ca acum ai sansa sa faci si tu unul urmand indicatiile specialistilor de la Purple Flowers & Events. Pe 7 si 8 aprilie participa la unul dintre cele doua ateliere dedicate acestei activitati!

aranjament floral Purple Flowers & Events

Aranjament floral creat intr-un ambient placut

In fiecare an iti cumperi cate un aranjament floral de Paste de la florarii, insa in 2015 e momentul sa faci o schimbare. In loc sa alegi unul gata facut poti crea tu insati o decoratiune pentru masa urmand indicatiile lui Dhaniel Nora, Creative Director – Purple Flowers & Events.

Pe 7 si 8 aprilie, incepand cu ora 19:00, la sediul Purple Flowers & Events din strada Ceaikovski, Nr 13B (intrarea din strada Mozart) vor fi organizate doua ateliere in care vei primi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a realiza un aranjament floral. E o activitate pe cat de creativa, pe atat de relaxanta, la finalul careia vei primi fireste si decoratiunea cu care-ti vei impresiona invitatii si care-ti va infrumuseta locuinta. Vei afla care sunt secretele aranjamentelor florale si totodata ce sa faci ca sa te bucuri de florile primite cat mai mult timp.

Costul participarii este de 240 lei/persoana (flowers, joy, drinks & sweets included). Atelierul dureaza doua ore.

Foto: PR