Darul thriller nou la cinema

“Darul” incepe de la o premisa simpla: ce s-ar intampla daca un licean violent si-ar reintalni victima dupa mai mult de 15 ani de la terminarea liceului? Care ar putea fi efectul unei astfel de intalniri neasteptate?

Personajele principale sunt interpretate de Jason Bateman si Rebecca Hall. Cei doi formeaza un cuplu de tineri carora viata le mersese ca pe roate pana cand o intalnire intamplatoare cu un fost coleg de liceu de-al lui Simon (Jason Bateman) le intoarce totul pe dos. Initia Simon nu-l recunoaste pe Gordo (Joel Edgerton), dar dupa o serie de intalniri neprevazute si nedorite, ca si dupa mai multe cadouri misterioase, iese la suprafata un secret teribil, vechi de mai bine de 20 de ani.

Iar aceasta dezvaluire ii afecteaza chiar si relatia cu Robyn (Rebecca Hall). Cand aceasta afla adevarul tulburator despre ceea ce se intamplase intre Simon si Gordo, ea incepe sa se intrebe: cat de bine ii cunoastem pe cei mai apropiati oameni din viata noastra si este posibil ca trecutul sa fie dat uitarii cu adevarat?

“Inceputul povestirii e foarte simplu, fara elemente negative,” explica producatoarea Rebecca Yeldham, “dar in curand, groaza si tensiunea isi fac loc facandu-i pe spectatori sa devina nervosi si sa se intrebe ce va mai iesi la iveala.”

Darul, reprezinta debutul regizoral al lui Joel Edgerton. El este un fan al filmelor inteligente, cu intriga complexa, care-i aduc aminte de thrillerele si filmele de suspans pe care le adora inca din adolescenta. Iar Darul pare sa se inscrie fix in acest tipar.

Citeste si: “Filme de vazut pe final de iulie la Institutul Francez”!

Foto: cinemagia.ro