nou serial fear the walking dead

Serialul The Walking Dead n-a arata niciodata cum a inceput totul, ce a condus la apocalipsa zombie si cum s-au comportat la inceput oamenii, cand poate inca se mai putea face ceva. La multe intrebari va raspunde insa Fear the Walking Dead, un nou serial care se lanseaza pe 24 august!

Serialul-pereche al “The Walking Dead”, show-ul nr.1 in televiziunea din SUA printre adultii cu varsta de 18-49 ani, “Fear the Walking Dead” ne duce inapoi la inceputurile apocalipsei zombie – in vremurile in care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, inainte ca cineva sa inteleaga exact ce se intampla, cand viata, asa cum toata lumea o cunostea, se transforma complet si se altera in feluri in care nimeni nu si-ar fi putut imagina vreodata.

Traind in acelasi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o drama indrazneata care exploreaza debutul apocalipsei mortilor prin intermediul unei familii destramate. Amplasata intr-un oras in care lumea vine sa evadeze, sa-si ascunda secretele si sa-si ingroape trecuturile, o epidemie misterioasa ameninta sa perturbe putina stabilitate pe care au reusit sa o formeze Madison Clark, o consiliera de orientare de liceu si profesorul de engleza, Travis Manawa. Presiunea din fiecare zi de a incerca sa uneasca doua familii, in timp ce au de-a face cu copiii rebeli, furiosi si plini de resentimente, nu mai este la fel de importanta atunci cand societatea incepe sa se prabuseasca.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producatorii executivi ai “Fear the Walking Dead” si David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Actiunea acestui nou serial se desfasoara in Los Angeles si ii are in distributie pe Kim Dickens in rolul lui Madison, Cliff Curtis in rolul lui Travis, Frank Dillane in rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey in rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez in rolul Lizei, Ruben Blades in rolul lui Daniel, Mercedes Mason in rolul Ofeliei si Lorenzo James Henrie in rolul lui Chris.

Foto: PR