festivalul muzical de la Sinaia

Daca-ti planuiesti o evadare de weekend la Sinaia atunci sincronizeaza-ti plecarea cu festivalul muzical EUROPAfest. Editia de vara a acestuia care se desfasoara in perioada 16 – 25 iulie se muta intr-o destinatie pitoreasca cu peisaje idilice!

Dupa succesul inregistrat de editia din mai a EUROPAfest, festivalul muzical patronat de Casa Regala, isi gaseste “resedinta” de vara perfecta la Sinaia. “Summer Concert at Castle”, “Jazz in the Park”, “Before Sunset”, “Classic in the Church” sau “Summer Magic Dream” sunt doar cateva dintre denumirile imbietoare ale evenimentelor cu care te poti rasfata in perioada 16 si 29 iulie.

Festivalul muzical care te invita sa iei o pauza de la agitatia urbana

Artisti din Marea Britanie, SUA, Franta, Germania, Africa de Sud, Irlanda, Spania, India, Noua Zeelanda, Cipru, Japonia, Belgia, Slovenia, Macedonia, Rusia si Romania vor fermeca audienta, oferind concerte extraordinare. Emotie si clipe de visare cu sonate, sonatine, tango-uri sau piese de jazz, care vor transforma o seara de vara obisnuita intr-una de basm.
Pe langa concerte, EUROPAfest Summer Edition include si editia a patra a Summer Music Academy Sinaia, un stagiu international de pregatire instrumentala – vioara, viola, flaut, violoncel, la cele mai inalte standarde, adresat muzicienilor intre 10 si 30 de ani. Atelierele de lucru si cursurile sunt conduse de artisti si profesori de renume. Informatii suplimentare gasiti pe jmevents.ro!
Citeste si “Bucharest International Jazz Competition: 8 zile de muzica buna”!

Foto: PR