In ultimii ani, au aparut foarte multe productii de succes, care ne-au tinut in fata televizorului si care ne-au facut sa indragim unele personaje. Seriale precum Lost, Game of Thrones sau Breaking Bad s-au aflat pe lista multor oameni, insa cei de la ign.com s-au gandit sa faca o lista cu cele mai bune seriale TV ale tuturor timpurilor.

Lista cu cele mai bune seriale TV ale tuturor timpurilor cuprinde o gama variata, de la seriale animate pana la drame care au avut un adevarat succes.

Poate ca in prezent avem la dispozitie seriale mult mai bune decat cele care au aparut in urma cu foarte multi ani, insa cu siguranta iti aduci aminte de celebrul serial X-Files sau de animatia Beavis and Butt-Head.

Cele mai bune seriale TV ale tuturor timpurilor

Beavis and Butt-Head

1. Beavis and Butt-Head (1993)

Serialul aparut in anul 1993 pe postul de televiziune MTV prezenta povestea a doua personaje cel putin comice: Beavis si Butt-Head. Animatia a fost realizata initial pentru un festival de film, insa in timp a devenit un serial foarte urmarit. Cand nu erau la scoala, cei doi scolari faceau foarte multe trasnai sau experimente care le puneau in pericol viata.