unica-summer-bike-fiesa

Concerte, concursuri, tombola, vizionare de film in aer liber si mult pedalat. Asa te vei distra daca mergi sambata, 1 august, la a treia editie Unica Summer Bike Fiesta.

Intalnirea pe biciclete va avea loc la ora 17.30, in parcarea Bucuresti Mall de pe Calea Vitan. Pana la ora 19.00 se va petrece inscrierea participantilor si se vor imparti accesoriile de fiesta. Dar nu vei avea timp sa te plictisesti pana la plecare.

Un magician va face trucuri, un biker va face tot felul de scheme inedite, se va asculta muzica, iar tu si prietenele tale veti primi inghetata la fata locului. Cea mai chic tinuta va fi premiata cu o invitatie de doua persoane la Festivalul In Transylvania, care se petrece in perioada 20-23 august.

Dresscode-ul pentru acest eveniment este culoarea rosie, iar toti biciclistii trebuie sa aiba un element vestimentar rosu, fie ca este vorba de palarie, sapca, fusta, pantalon, tricou sau camasa.

Unica Summer Bike Fiesta la Roaba de Cultura

La ora 19.00 va avea loc plecarea din parcarea Bucuresti Mall spre zona Roaba de Cultura din Parcul Herastrau, pe traseul Posta Vitan, Piata Alba Iulia, Piata Eudoxiu Hurmuzachi, Piata Muncii, Soseaua Stefan cel Mare, Calea Floreasca, Bulevardul Mircea Eliade, Bulevardul Beijing, Crucea Mileniului, Pescarus-Herastrau.

Odata ajunsi la Roaba de Cultura, participantii vor primi inghetata, freshuri, bere, salate. La ora 20.30 incepe concertul sustinut de Liviu Teodorescu, urmat, 40 de minute mai tarziu, de concertul sustinut de Adela Popescu.

La Unica Summer Bike Fiesta poti participa si la tombola cu superpremii! Printre acestea se numara biciclete, genti realizate din materiale reciclabile, lanterne pentru biciclete si multe alte surprize!

Unica Summer Bike Fiesta se incheie cu proiectia filmului Judecatorul, cu Robert Downey Jr si Robert Duvall, proiectie care incepe la ora 22.15.

Foto: Guliver