La doar doua luni dupa despartirea de sotul ei, rockstarul Gavin Rossdale, Gwen vine cu un clip emotionant la piesa Used to Love You. Si nu credem ca este o pura intamplare!

Clipul de la Used to Love You este pe cat de simplu, pe atat de puternic. Gwen este filmata pe un fundal negru, privind direct spre camera si afisand gama variata de emotii pe care le simte in timp ce cantecul ei “curge” pe fundal.

Unul dintre versurile piesei suna asa ‘I don’t know why I cried, but I think it’s because I remembered for the first time since I hated you, that I used to love you,’ o referinta clara la relatia ei de peste 20 de ani cu Gavin.

Data noului album semnat Gwen Stefani e inca secreta

Vedeta trupei No Doubt a cantat live aceasta noua piesa sambata la un concert la Hammerstein Ballroom din New York City si a schimbat pe parcursul concertului mai multe outfituri pastrandu-si insa semnatura sa inconfundabila: rujul rosu.

“Trebuia sa trec prin asta pentru a crea acest album. M-am rugat mult si am facut multe sesiuni de meditatie pentru a multumi ca am facut asta”, a declarat Gwen. “Aceste piese sunt foarte naturale si vorbesc despre faptul ca nu trebuie sa te gandesti cu ingrijorare la trecut sau la viitor, ci sa traiesti momentul, sa simti fiecare clipa.”

Declaratia data de artista pentru Entertainment Weekly confirma ca va lansa cel de-al treilea album, insa data la care va face asta e inca secreta. Versiunea de studio a piesei Used to Love You este disponibila acum prin intermediul Interscope Records. Poti asculta melodia pe Spotify, si poti urmari clipul inedit pe Youtube.

Foto: ew.com