Tapo de vara

A sosit momentul sa inchidem rubrica HOT IN THE CITY pentru ca desi temperatura de afara inca ne mai duce cu gandul la vara, oficial sezonul se incheie curand. Nu puteam incheia micul nostru itinerar insa fara a ajunge si la Tapo.

Ne place sau nu trebuie sa recunoastem ca vara se apropie de final, concediile au ramas doar o amintire, iar intoarcerea la birou este inevitabila. Tocmai de aceea trebuie sa profitam din plin de vremea buna si sa prelungim noptile de vara, de aceasta data in oras insa.

La sfarsitul lunii mai restaurantul Tapo a dat startul petrecerilor intr-o noua locatie de vara, ducand distractia la un cu totul si cu totul alt nivel, chiar in inima orasului. Design-ul este semnat de echipa JoinDECO care a reusit sa creeze un loc pentru seri de neuitat, petrecute alaturi de prieteni pana in zori. Un loc plin de energie in care petrecerile de vara au fost de neratat in acest sezon.

Terasa acoperita Tapo

Laura, unul dintre designerii creativi de la JoinDECO, a mizat pe culoare si texturi pentru a face din Tapo un punct de reper in Bucuresti vara aceasta. Elementele punctuale de vegetatie aduc un plus de caldura si intimitate, completeaza decorul pentru a crea o atmosfera relaxata. Lemnul si elementele din bambus intregesc conceptul locatiei de vara de la Tapo, iar atentia pentru detalii si finisajele impecabile atrag toate privirile.

Terasa de la Tapo a fost in aceasta vara refugiul perfect pentru aceia care nu au reusit sa dea o fuga la mare atat de des cum si-ar fi dorit. Privelistea completeaza decorul si te introduce in atmosfera, astfel dorul de mare este mai usor de suportat. Pentru o secunda uiti unde te afli si de jungla din beton care ne-a topit zilele in aceasta vara.

Terasa neacoperita de la Tapo.

Conceptul culinar este unul aparte, te duce cu gandul la vacanta, la plaje insorite, mare si nopti care se transforma rapid in dimineti. Meniul cu specific mediteranean este extrem de creativ si foarte usor, ideal pentru dupa amiezele inca foarte calduroase. Mie mi-au suras din meniu tartarul de rosii cu sparanghel gratinat si somonul gatit la aburi.

De ce ne place? Amplasat pe lacul Floreasca, Tapo este locul perfect pentru a petrece o ultima zi de vara in compania celor dragi. Privelistea asupra lacului este una incredibila, mai ales spre apusul soarelui.

Adresa: Str. Oltetului, Nr. 30

Foto: PR