activitati distractive Dino Parc Rasnov dinozauri

Nu trebuie sa pleci peste mari si tari ca sa gasesti un parc de distractie superfun in care sa-ti petreci toata ziua. Noi am gasit trei variante care-ti pun la dispozitie nenumarate activitati distractive si pe care planuim sa le vizitam cat de curand!

Te tenteaza sa-ti petreci toata ziua intr-un parc acvatic la soare si sa faci (eventual) si un curs de surfing? Preferi mai degraba sa te plimbi la umbra copacilor printr-un parc de aventuri? Sau ti-ar placea sa vizitezi cel mai mare parc cu dinozauri in marime naturala din sud-estul Europei? Am gasit mai multe variante de activitati distractive pentru weekend care sunt si accesibile si-n Romania!

activitati distractive Dino Parc Rasnov dinozauri
Activitati distractive de weekend: vizitati Dino Parc Rasnov

Activitati distractive la Dino Parc Rasnov, un muzeu inedit in aer liber

Are o suprafata totala de 1,4 hectare, 45 de dinozauri in marime naturala, atestati stiintific, casute in arbori, un cinematograf, tiroliene si multe alte surprize care completeaza traseul spectaculos ce urmeaza evolutia istorica a dinozaurilor.

Activitati distractive – Informatii utile: Dino Parc Rasnov este deschis vizitatorilor in fiecare zi, in intervalul 09.30 – 20.00. Pretul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult si de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, intrarea este gratuita.

activitati distractive divertiland parc acvatic bucuresti
Activitati distractive de weekend: vizitati parcul acvatic Divertiland de langa Bucuresti

Activitati distractive la Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania

Este localizat in vestul capitalei, in zona Militari, este in 2015 la cel de-al treilea sezon de operare. Cu ce ne-a atras pe noi? Are o piscina incalzita pentru copii, o noua zona de food corner, care include meniuri variate pentru toate gusturile și aduce preparate din bucataria internationala și salate in propunerile culinare, cursuri de surfing, cursuri de yoga și SUP yoga, cursuri de inot pentru incepatori sau de perfectionare a stilului de inot. Bonus: are singura piscina cu valuri și unica plaja cu nisip din București.

Activitati distractive – Informatii utile: Preturile biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2015 incep de la 40 de lei pentru adulti, in vreme ce copiii sub 3 ani beneficiaza de acces gratuit. Studentii, elevii și seniorii peste 60 de ani, ca și cei care doresc sa vina la Divertiland dupa programul de lucru normal, beneficiaza de preturi speciale la casierie. In același timp, sistemul de vanzari de bilete online, confera acces la oferte speciale și exclusive.

activitati distractive cazare la casute in copaci
Activitati distractive de weekend: cazare la casute in copaci

Activitati distractive pe alese la Edenland

Este locul in care te poti relaxa, distra si experimenta senzatii tari impreuna cu prietenii si/sau familia! Cele 11 trasee in copaci dispun de un sistem de securitate unic in Romania (Linia Vietii), iar traseele au grade diferite de dificultate, fiind destinate atat copiilor incepand cu varsta de 4 ani, cat si celor mai insetati de adrenalina. Tot aici te poti relaxa in aer liber la o plimbare cu bicicleta prin padure sau poti experimenta senzatii tari sarind in gol de la 15m, in deplina siguranta, bineinteles! Casute in copaci, total functionale, in care te poti caza si petrece cele mai linistite si placute nopti.

Activitati distractive – Informatii utile: Edenland e la doar 20 de minute de mers cu masina de Bucuresti dar daca nu vrei sa pleci de acolo seara nici nu trebuie. Te poti caza in casutele in copaci, total functionale. Pretul pe noapte pentru 2 adulti este de 290 de lei, iar pentru mai multe detalii iti recomandam sa intri pe www.edenland.ro.

Citeste si: Lucruri bune pe care nu le stii despre statiunea Sovata!

Foto: PR