imagine din filmul Mad Max

Noul Mega Mall nu e o tentatie doar pentru shopaholice, ci si pentru iubitorii de experiente inedite la cinema. In weekend am incercat gustul unui film 4D, iar cele 120 de minute de actiune propriu-zise au fost condimentate cu efecte speciale resimtite de fiecare spectator in parte.

Inainte de a incerca pe propria-mi piele cum se simte un film 4D am citit tot felul de povesti pe Facebook. Un tip scrisese ca ai nevoie de haine de schimb dupa, altcineva ca nu e recomandat celor care au rau de masina, iar o amica a comparat experienta cu o plimbare cu rollercoasterul.

Singura parere cu care am fost de acord la final a fost ultima. Da, esti stropit la anumite scene cu putina apa, insa nu este nimic grav, si-n plus ai si un buton pe scaun de unde o poti opri. Scaunele se zgaltaie ce-i drept destul de tare dar nu provoaca senzatia de rau de masina pe care o cunosc prea bine. Singura problema este pentru cei care au din cand in cand dureri de spate, ei ar putea resimti un mic disconfort la finalul filmului.

Rolul principal nu-i apartine celui care da numele filmului

Cum e Mad Max Fury Road? Daca esti fanul “fratilor” lui mai vechi s-ar putea sa fii un pic dezamagit de poveste. Insa daca vezi pentru prima data un film al francizei sigur vei fi cucerita de universul sau vizual, de cel putin unul dintre personajele feminine si evident de actiunea pe care se suprapun numai bine efectele 4D. Tom Hardy l-a inlocuit pe Mel Gibson in noul film al francizei insa cu toate ca personajul lui da numele filmului, rolul principal ii apartine fara-ndoiala lui Charlize Theron care e Imperator Furiosa.

Nu e un film care-ti da teme de gandire, dar e cu siguranta evadarea perfecta din realitate intr-o seara de weekend cand iti propui sa incerci ceva complet nou.

Citeste si “Cannes 2015: top 3 filme care ne-au starnit curiozitatea”!

Foto: cinemagia.ro