muzica romantica cuplu

De Ziua Indragostitilor dragostea pluteste in aer. Ai primit o felicitare de amor, trandafiri rosii, ciocolata si ai facut rezervare la un restaurant, dar ai vrei si un soundtrack pentru o noapte speciala? Am facut pentru tine o selectie irezistibila de muzica romantica.

Un playlist cu muzica romantica pentru Ziua Indragostitilor e o treaba mai complicata decat ar parea la prima vedere.

Multe dintre cantecele care par emotionante suna asa pentru ca vorbesc despre despartire sau dezamagiri. Trebuie sa asculti cu atentie mesajul din versuri pentru a fi sigura ca el coincide cu cel pe care tu vrei sa-l transmiti cu aceasta ocazie.

Muzica romantica a momentului si trecutului intr-un playlist unic

Sfatul nostru este sa nu te limitezi la hituri din prezent, ci sa-ncerci sa faci un mix eclectic de vechi si nou. Poti alterna piese care ruleaza pe repeat la radio, precum Sia – Elastic Heart sau Selah Sue – Together, cu melodii evergreen pe care le ascultau si parintii tai cand sarbatoreau Dragobetele. Cand vine vorba de muzica romantica, noi votam pentru Nat King Cole, Elvis Presley si Bee Gees.

Organizeaza-ti playlistul cu muzica romantica tinand seama de activitatile pe care le-ai planuit pentru seara romantica. Incearca sa creezi o atmosfera placuta pentru cina in doi si sa pastrezi piesele pasionale pentru mai tarziu.

Poti strecura si cateva duete de dragoste

Profita de acest moment nu doar pentru a-ti face iubitul sa zambeasca, dar si pentru a descoperi impreuna cateva piese noi. Am strecurat pe langa melodiile mainstream si cateva cantece mai putin cunoscute de care ne-am indragostit la prima ascultare.

Playlistul nostru cu muzica romantica:

1. Luke Bryan – I don’t want this night to end

2. Phil Collins – Groovy Kind of Love

3. Karen O and Ezra Koenig – Moon Song

4. Elvis Presley – Can’t Help Falling in Love

5. Nat King Cole – Unforgettable

6. Bee Gees – How Deep Is Your Love

7. Brett Anderson cu Emanuelle Seigner – Back to you 

8. Sia – Elastic Heart

9. John Mayer – Your Body is a Wonderland

10. Marvin Gaye – Sexual Healing

Versurile romantice suna parca si mai bine cand sunt rostite de doua voci, una feminina si alta masculina. Daca nu-ti sunt de ajuns cele 10 piese, completeaza-ti playlistul de muzica romantica si cu cateva duete de dragoste.

Foto: Thinkstock