Opera Nationala Bucuresti eveniment in aer liber

Daca nu te numeri printre cei care si-au luat bilete la Goran Bregovici, tot poti sa asculti muzica buna sambata seara. Opera Nationala Romana te asteapta de la ora 20:30 la evenimentul Open Air Opera Classica.

Pe esplanada Operei Nationale Bucuresti, sub bagheta dirijorului Cristian Sandu, vei putea urmari, in premiera, fragmente din spectacolele de opera care vor fi prezentate in noua stagiune, dar si momente din cele mai indragite spectacole de balet.

Descopera in premiera noul program de la Opera Nationala Bucuresti!

Se vor anunta astfel doua coproductii importante ale Operei Nationale Bucuresti, „Cosi fan tutte” de Wolfgang Amadeus Mozart cu Garsington Opera din Marea Britanie, in regia lui John Fulljames, si respectiv „Manon Lescaut” de Giacomo Puccini cu Royal Opera House Covent Garden si Shanghai Grand Theatre, in viziunea regizorului Jonathan Kent, dar si o noua producție „Turandot” de Giacomo Puccini.

Astfel, cea de-a IX-a editie a ,,Promenadei Operei” va aduce impreuna pe aceeasi scena pe Lucian Corchis, Maria Jinga, Liviu Indricau, Florina Ilie, Iulia Isaev, Sorina Munteanu si Madeleine Pascu, dar si pe George Ionut Virban, castigatorul Premiului Radio Romania Cultural la recent incheiatul concurs internațional de canto ,,Le Grand Prix de l’Opera”. Alaturi de acestia se vor afla Orchestra Operei Naționale Bucuresti, condusa de dirijorul Cristian Sandu si Corul instituției pregatit de maestrul Stelian Olariu.

Accesul publicului la ,,Promenada Operei” se va face incepand cu ora 18.00, iar Opera Naționala Bucuresti nu dispune de locuri de parcare pentru acest eveniment.

Citeste si despre: “Tango. Radio and Juliet”, un spectacol fascinant pe muzica celor de la Radiohead si nu numai!

Foto: Cristian Lazarescu