Pages: 1 2

O vacanta cu un soundtrack ca-n filme

In fiecare vara iti place sa faci noi si noi cd-uri pe care sa aduni cele mai frumoase cantece ale tuturor timpurilor. Cu ajutorul lor intri mai usor in starea euforica a vacantei, iar drumul pana la destinatie trece mult mai rapid cu un playlist de calatorie bine organizat. Iti propunem sa reasculti coloana sonora a unor filme celebre.

Te poti rezuma la cele vazute in 2013 sau poti arunca o privire in trecut unde vei gasi cu siguranta o multime de pelicule ce au o coloana sonora demna de a fi luata in seama. Nu te limita la piese apartinand unui singur stil, ci creeaza-ti pe un cocktail muzical cat mai variat care sa penduleze pe neasteptate de la pop la rock, de la disco la blues. Placerea ascultarii unor melodii care-ti dau fiori va fi dublata de amintirea diverselor scene din filme care se derulau in timp ce respectiva piesa curgea in fundal.

Un playlist de calatorie bun te ajuta sa-ti pastrezi bunadispozitia

1. Temper Trap – Sweet Disposition

Cei care au urmarit 500 de zile cu Summer vor asocia inevitabil ritmul inaltator al piesei cu senzatia de dragoste gasita care te face sa plutesti atunci cand mergi. Chiar daca ea nu este impartasita asta nu inseamna insa ca nu te poti bucura din plin de emotiile care te coplesesc si de gustul dulce al sperantei. Toata coloana sonora a peliculei regizate de Marc Webb are un suflu retro si o aroma puternica de vara.

2. Lana del Rey – Young and Beautiful

Cine s-ar fi potrivit mai bine pe coloana sonora a ecranizarii Marelui Gatsby decat Lana del Rey? Artista cu versuri nostalgice, clipuri stralucitoare si look de diva hollywoodiana din trecut pare desprinsa din lumea milionarului anilor ’20. Chiar daca nu planuiesti sa faci un road trip prin America in viitorul apropiat tot merita sa-i acorzi un loc Lanei cu Young and Beautiful in playlistul tau de vacanta.

Pages: 1 2