PLUM-festival-muzica-electro

Daca te-ai plictisit sa frecventezi aceleasi si aceleasi locuri in Bucuresti atunci iti sugerez sa deviezi de la traseul obisnuit catre fabrica Pionierul. Pe strada Tabacarilor se desfasoara azi si maine prima editie a festivalului de muzica electronica PLUM.

PLUM Festival va avea doua scene indoor pe care vor urca peste 20 de artisti, precum si zone de lounge open-air. Lineup-ul primei editii numara artisti ca DJ Fresh (pentru prima data in Bucuresti), Digitalism si Henrik Schwarz (pentru prima data in Romania), Miss Kittin, Breach, PillowTalk, Jasper James, LauraJones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model sau Fouchat, alaturi de multe alte nume ale muzicii electronice.

PLUM Festival s-a nascut in jurul ideii de reactivare a spatiilor urbane uitate sau chiar evitate, folosind muzica electronica drept liant intre oameni. Construit sub forma unui festival boutique, PLUM reuneste artisti romani si straini pe doua scene, in cadrul semi-industrial al fostei fabrici de incaltaminte Pionierul.

Artisti romani si internationali isi dau intalnire in cadrul unui eveniment inovativ

Scena principala a festivalul – Up In The Air – va fi amplasata in corpul B, la etajul 1, in hala mare a fabricii, accesul realizandu-se prin intermediul unei scari exterioare construita special pentru acest eveniment. Programul Up In The Air va include:

vineri, 25 septembrie: Cristian Gherghely, Silent Strike, DJ Shiver, DJ Fresh, DJ Sauce, Duro Disco

sambata, 26 septembrie: Disco Snagov, Oktopus, Pillowtalk, Digitalism, Miss Kittin, Ada Kaleh.

Cea de-a doua scena se va numi Collective Dance si va fi amplasata in corpul B, aripa C15 (in incinta clubului Colectiv), legatura dintre cele doua scene realizandu-se prin intermediul unei scari interioare care uneste Up In The Air cu terasa Colectiv. Collective Dance va gazdui:

vineri, 25 septembrie, pe: Sevenego, Duro Disco, Fouchat, Breach, Henrik Schwarz, Jasper James, Khidja

sambata, 26 septembrie, pe: Kurtiss Kromm, Nopame, OK Corral, Golan, Woz, Laura Jones, The Model.

Daca n-ai apucat sa-ti cumperi din timp bilete o poti face si la fata locului. Biletul de o zi costa 70 de lei, iar abonamentul pentru ambele zile 125 de lei. In fiecare zi, portile PLUM Festival se vor deschide la ora 21:00, programul detaliat pe zile, scene si ore fiind disponibil pe site-ul oficial al evenimentului.

P.S.: Iar daca ajungi la festival si faci poze, nu uita sa folosesti hashtag-ul #PeopleLikeUandMe, cel care da de altfel si numele evenimentului. Enjoy!

Foto: PR