reduceri cu legitimatia de student

Daca tot o ai, atunci de ce sa nu profiti din plin de ea. Legitimatia de student te poate ajuta sa calatoresti mai ieftin, sa mananci mai ieftin si sa te tratezi cu mai putini bani. Ce mai merita sa ai pe langa ea? Un alt card de reduceri gandit special pentru tineri!

Cu legitimatia de student iti poti cumpara un meniu generos de la restaurantul Caru’ cu bere cu doar 11,90 lei. Meniurile au denumiri amuzante precum Meniul Bursierului, Meniul Scoala Ardeleneasca, Meniul Restantierului sau Meniul Eminentului si contin un fel principal cu garnitura si o bere sau o limonada la 300 de ml. Oferta este valabila de luni pana vineri, in intervalul orar 10 – 18.

Si la Trattoria Angoli din Oraselul Copiilor ai acces la un meniu interesant cu ajutorul legitimatiei de student. Ai sase variante la dispozitie, trei la 19 lei si trei la 22 de lei, iar cele mai scumpe cuprind si o ciorba sau o supa. Oferta este valabila de luni pana vineri in intervalul orar 12 – 18 si trebuie sa ai carnetul de student vizat la zi.

Si sanatatea ta va avea de castigat cu legitimatia de student

Daca preferi sa-ti faci analizele si sa mergi la controalele anuale in clinici private in centrele Medsana ai o reducere de 10% la gama de servicii medicale si 7% reducere la vaccinari, testari generice si York Test. Tot ce trebuie sa faci este sa ai cu tine actul care-ti atesta calitatea de student. Si cabinetul stomatologic Perfect Smile Dent din Bucuresti ofera reduceri pentru studenti. Discountul este intre 10 si 20% in functie de complexitatea interventiei.

Vrei sa calatoresti mai mult prin tara? Cu ajutorul legitimatiei de student iti poti lua o legitimatie de calatorie de la CFR. Aceasta include 24 de calatorii simple pe an, cu o reducere de 50% din tariful trenurilor interregio, clasa a 2-a. Iar daca ramai in oras dar vrei sa vezi un film atunci n-ar trebui sa-ti uiti legitimatia de student cand pleci spre cinema. Nu de alta, dar ai o reducere de minim 20% la bilet.

Mai multe reduceri ca student poti obtine cu cardul ISIC (International Student Identity Card). Acesta este recunoscut global si-ti aduce discounturi interesante in peste 126.000 de spatii din toata lumea. Costa 30 de lei iar pentru eliberarea lui iti trebuie o poza tip buletin, o copie dupa pasaport sau cartea de identitate si o copie dupa adeverinta de studii sau legitimatia de student pe anul in curs. Il poti comanda si online de pe www.isic.ro.

Citeste si: “Secrete de shopping online pe site-urile de reduceri”!

Foto: iStockphoto