Daca ai multe momente in care-ti vine sa reiei Breaking Bad, exista o solutie de urgenta. Better Call Saul, un serial nou marca AMC se va lansa pe 26 februarie in Romania si se concentreaza pe povestea celebrului avocat din serialul tau de suflet.

Better-Call-Saul-serial-nou

Un serial nou la inaltimea lui Breaking Bad

Daca ti-a placut Breaking Bad si ti-ai dori ca povestea lui sa continue, postul tv AMC are o surpriza pentru tine. Pe 26 februarie incepe Better Call Saul, un serial nou produs de aceeasi echipa de la Breaking Bad, care prezinta viata celebrului avocat care l-a ajutat pe Walter White.

Povestea lui Walter White s-a terminat pe parcursul celor 6 sezoane de Breaking Bad. Insa povestea avocatului Saul Goodman cu un rol cheie in majoritatea episoadelor este la fel de interesanta.

Actiunea din acest serial nou si promitator se petrece cu sase ani inainte ca Saul sa-l intalneasca pe Walter White. Pe vremea aceea era un avocat mediocru, iar serialul va urmari fix transformarea lui in personajul care a cucerit publicul, desi avea doar un rol secundar.

Ce sperante avem de la Better Call Saul? Sa pastreze ritmul alert din Breaking Bad si sa abunde in schimbari neprevazute de situatie, intre oamenii legii si raufactori.

Foto: PR