Dupa Twin Peaks, un alt serial-cult va reveni in atentia publicului. Fox tocmai a anuntat ca-n vara 2015 se vor filma sase noi episoade din serialul Dosarele X, iar noi le asteptam cu nerabdare!

Mulder si Scully din serialul Dosarele X

Serialul Dosarele X continua povestea lui Mulder si Scully

Adevarul care era dincolo de noi e acum din nou aici. Serialul Dosarele X revine in grila postului Fox cu acelasi duo care ne-a cucerit: David Duchovny si Gillian Anderson in rolurile lui Fox Mulder si Dana Scully.

Postul Fox a solicitat in mod oficial o continuare de sase episode din serialul care a avut un succes rasunator in anii ’90. Ele vor fi filmate in aceasta vara si probabil vor fi lansate sezonul viitor. “Eu cred ca e ca o pauza comerciala de 13 ani”, a declarat creatorul serialului Dosarele X Chris Carter, care va supraveghea si realizarea noilor episoade. “Vestea buna e ca lumea a devenit intre timp si mai ciudata si e un moment numai bun pentru a spune aceste sase povesti.”

Cele noua sezoane ale serialului Dosarele X s-au terminat in mai 2002, dar franciza a fost reinviata pe marile ecrane in 2008 cu X-Files: I want to believe, o continuare a filmului din 1998 The X-Files: Fight the Future. Pana cand se vor lansa noile episoade il puteti urmari pe David Duchovny in noua drama NBC Aquarius si pe Gillian Anderson in sezonul 3 din Hannibal.

Foto: cinemagia.ro