serialul hannibal cu mads mikkelsen

NBC a confirmat! Serialul Hannibal care si-a strans un grup select de fani nu va mai continua cu cel de-al patrulea sezon. Creatorul lui, Bryan Fuller, marturiseste insa ca si-ar dori tare mult ca show-ul sa mearga mai departe.

In prezent, cel de-al treilea sezon al serialului Hannibal ruleaza pe NBC, insa chiar daca majoritatea criticilor au numai vorbe bune la adresa lui se pare ca el se va opri aici.

Desi serialul nu a fost niciodata un succes de masa, NBC a continuat sa-l produca pentru ca licentele sale erau ieftine. Productia cu Hugh Dancy si Mads Mikkelsen in rolurile principale a atras de asemenea o audienta devotata fascinata de estetica lui si de felul in care au fost abordate scenele violente. Cu toate acestea sezonul 3 a avut rezultate mult mai slabe decat cele anterioare. Episodul de joi a atras 1,8 milioane de telespectatori, iar un purtator de cuvant al postului NBC a confirmat ca spectacolul va fi difuzat in intregime pe tot parcursul verii si nu va mai urma niciun alt sezon.

Clarice Starling ar fi trebuit sa apara si ea in noul sezon din serialul Hannibal

Bryan Fuller a multumit totusi postului pentru ocazia pe care i-a oferit-o si pentru faptul ca i-a dat unde verde sa caute un alt “sediu” pentru serial. “NBC ne-a permis sa cream un serial de televiziune cum nicio alta retea n-a mai indraznit pana acum si a realizat cele trei sezoane in ciuda ratingurilor. Jen Salke si echipa ei au fost niste partneri fantastici care ne-au sprijinit in permanenta. Serialul Hannibal isi termina ultimul fel de mancare la masa NBC in aceasta vara, dar un canibal flamand se poate ospata din nou. Si eu personal, astept sa iau o noua masa cu NBC.”
Fuller a spus ca sezonul 4 ar fi fost preferatul lui pentru ca planuia sa disece si mai mult relatia dintre Hannibal si Will Graham si intentiona s-o introduca in scena si pe faimoasa Clarice Starling (interpretata de Jodie Foster in lungmetrajul Tacerea Mieilor).

Citeste si: Top 3 filme seriale care ne tin cu sufletul la gura!
Foto: cinemagia.ro