Primul episod a fost difuzat in 1989 si au trecut 16 ani de cand s-a terminat, insa noi ne uitam macar o data pe saptamana la serialul Seinfeld. Oricate seriale noi de comedie au aparut, nimic nu se compara cu el.

serialul Seinfeld personaje
Kramer, George, Elaine si Jerry – personajele din serialul Seinfeld

Motivele care te fac sa te uiti si acum la serialul Seinfeld

1. În serialul Seinfeld nu exista personaje de umplutura. Fiecare are un rol perfect definit, replici spumoase si povesti superamuzante. Chiar daca Jerry Seinfeld are partitura principala si da numele showului, el nu-l acapareaza si-i lasa pe ceilalti sa se „desfasoare”. Sunt interesanti individual, dar parca si mai tari impreuna.

2. Desi toti sunt extrem de diferiti ai momente in care te identifici cu fiecare personaj in parte. Esti un pic de George, o bucatica de Elaine, un strop de Jerry si un shot de Kramer. Si e imposibil sa treaca o zi din viata ta in care momentele cu care te confrunti sa nu-ti aminteasca de serialul Seinfeld.

3. Chiar si personajele cu roluri episodice sunt memorabile. Vi-i mai amintiti pe Newman, Mr. Peterman, Frank si Estelle Costanza, David Puddy sau Kenny Bania?

4. Serialul Seinfeld nu a facut niciun compromis. Personajele nu au invatat lucruri noi, nu s-au schimbat dramatic, nu s-au maturizat pe parcursul show-ului. Ne place ca echipa din spatele serialului nu a apelat nicodata la momente „ieftine”, diabetice, pentru a recastiga audienta si de asta cred ca nu si-au pierdut-o niciodata. George, Elaine, Jerry si Kramer nu au fost prezentati romantati, ci cu bune si cu rele, exact cum erau ei. Si de asta am si ajuns sa-i iubim.

Foto: cinemagia.ro