SoNoRo 2015 afisul si programul evenimentului

SoNoRo aniverseaza zece ani de existenta printr-un program special, inspirat de tema viselor. Si nu doar bucurestenii se pot bucura de concertele marca SoNoRo, ci si cei din Arad, Cluj-Napoca sau Bistrita.

Deschiderea oficiala a festivalului are loc pe 30 octombrie, de la ora 19.00, in Sala Unirii a Palatului Cotroceni din Bucuresti, cu piese de Franz Schubert, Gabriel Faure si George Enescu.

Editia aniversara cuprinde 18 concerte, la Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca si Bistrita, cu piese atent selectate, inspirate de taramul viselor si al visurilor, si titluri sugestive precum: “Journal of Dreams”, “The Night Vision”, “The Dreamers”, “Il Sogno”, “Spoken Dreams”, “Mozart: Radiography of Dreams”.

Peste 35 de artisti internationali, muzicieni binecunoscuti publicului SoNoRo si membri de renume ai elitei muzicale europene, vor lua parte anul acesta la festival: pianistul Konstantin Lifschitz, violonistii Philippe Graffin, Anna-Liisa Bezrodny, Marc Bouchov, Alissa Margulis, Daniel Rowland, violoncelistii Alexander Bouzlov, Alexander Chaushian, Jan-Erik Gustaffson, clarinetistul Michel Lethiec, acordeonistul Srdjan Vukasinovic, duo-ul Lucian Ban si Mat Maneri, Cvartetul Casal si orchestra elvetiana Chaarts.

Publicul bucurestean va avea douasprezece ocazii sa intre in atmosfera SoNoRO

Evenimentele SoNoRo incep in Bucuresti cu spectacolul de deschidere de la Palatul Cotroceni si continua cu serate muzicale in salile de spectacol din Palatul Cercului Militar National, ARCUB – Gabroveni, The Ark, Institutul Cultural Roman, Palatul Bragadiru, Muzeul National de Arta al Romaniei, Ateneul Roman si la Catedrala Sfantul Iosif.

Ultimul concert din Bucuresti, “Dream on – Happy Birthday, SoNoRo!”, are loc la Palatul Bragadiru, iar programul este o surpriza oferita publicului de renumitul violonist Gilles Apap si artistii SoNoRo.

La cele de mai sus se adauga continuarea colaborarii cu Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, concretizata in producerea unor obiecte unicat, de colectie, inspirate de atmosfera si vizualul festivalului. Produsele vor fi disponibile la vanzare la toate concertele SoNoRo din Bucuresti si din tara.

Programul complet al festivalului SoNoRo poate fi gasit pe www.sonoro.ro, iar biletele şi abonamentele sunt disponibile prin reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Cartureşti, librariile Humanitas şi online, pe www.eventim.ro. Biletele se pot achizitiona si de la casele de bilete ale salilor de concert, in serile evenimentelor SoNoRo.

Foto: PR