Kilipirim carti la preturi speciale

Daca planuiesti sa dedici acest weekend cititului reimprospateaza-ti biblioteca cu cateva titluri noi si incitante sau vechi, dar bune. La editia de primavara targului de carte Kilipirim (25-29 martie, Sala Dalles) gasesti variante din ambele categorii + agende si jurnale cu un design cool numai bune de facut cadou.

Eu una incerc sa nu ratez nicio editie a targului de carte Kilipirim. Nu de alta, dar in nicio alta librarie offline nu gasesc carti la preturi mai bune decat cele oferite de edituri in cadrul acestui eveniment.

Pentru mine e un dublu castig. Imi reinnoiesc propria provizie de carti, dar profit de acest moment si pentru a cumpara cateva volume pe care le voi darui cu diverse ocazii celor dragi. Kilipirim este locul perfect pentru ceea ce numesc eu „daruri in avans”.

La Kilipirim gasesti carti celebre chiar si la 5 lei

Momentul perfect in care sa descoperi autori noi

Editia lui de primavara de desfasoara in perioada 25 – 29 martie la Sala Dalles (program 10 – 20), iar intrarea este libera. Daca n-ai fost niciodata pana acum si vrei sa-ti faci o idee iti pot spune ca editura Humanitas va fi prezenta la acest targ de carte cu peste 700 de titluri si carti la preturi rotunde de 5,10 sau 15 lei. O oferta asemanatoare are si editura Polirom, plus o multime de volume nou aparute cu un discount de 30%. Si standul editurii Univers merita atentia voastra. Vor fi peste 100 de titluri cu preturi reduse cu pana la 70%.

Editura All are si ea o oferta speciala pentru vizitatorii Kilipirim. Peste 300 de titluri cu preturi fixe de 5 si 10 lei. La standul editurii Nemira, titlurile au o reducere generala de peste 35%, insa exista si pachete-cadou, cu 50% reducere (seriile SF&F, Sven Hassel, Rodica Ojog Brasoveanu), plus multe carti la preturi speciale. Peste 1000 de titluri ii asteapta pe vizitatorii Kilipirim la standul editurii RAO. Beletristica, enciclopedii, carti de nonfictiune au preturi mai mici cu 50%.

Cauti si alte idei de cadouri in afara de carti si albume foto? La Kilipirim gasesti si muzica, albume de benzi desenate, agende, jurnale, ceaiuri speciale. Te invit sa descoperi si cum a fost la o editie anterioara a targului de carte Kilipirim!

Foto: Thinkstock