festival hai sus terasa promenada

In perioada 24 – 30 august terasa Promenada gazduieste festivalul HAI SUS, un eveniment in cadrul caruia ai ocazia sa vezi piese cool de teatru si sa asculti muzica buna. Iar accesul la eveniment e gratuit!

Dupa „Festivalul de Teatru” si „Festivalul Let’s Jazz About It” organizate in vara lui 2014, pe terasa Promenada va continua seria evenimentelor culturale in aer liber cu acest concept nou. Festivalul HAI SUS reuneste trupe de teatru independent si artisti din zone muzicale diverse.

In cele sapte zile de spectacole, incepand cu ora 19:30, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de 12 reprezentatii artistice.

Pe terasa Promenada ai sansa sa descoperi tineri artisti si piese cool de teatru

Piesele de teatru de anul acesta sunt proiecte independente, interpretate de tineri actori de la teatrele Godot si Mignon din Bucuresti. Acestora li se alatura si una dintre trupele de liceeni ce au participat in cadrul Festivalului de Teatru Tânar Ideo Ideis din Alexandria, trupa Brainstorming din Bucuresti, cu spectacolul „Colonelul Pasare”.

Mixul spectacolelor muzicale include genuri diferite de muzica alternativa: electro swing, acid jazz, electro funk sau soul retro.

”Editia de anul trecut a festivalului a adus impreuna sute de iubitori de teatru, astfel ca anul acesta ne-am propus sa le oferim vizitatorilor nostri experiente noi si variate de care sa se bucure in aer liber. Credem ca muzica si teatrul sunt ocazia perfecta de relaxare dupa o zi incarcata la birou si ne bucuram sa oferim publicului momente artistice speciale intr-un spațiu prietenos.” a declarat Sebastian Mahu, Center Manager Promenada.

Citeste si: “Un concert inedit de muzica de camera la Muzeul Enescu”!

Foto: PR