the walk film 3d avanpremiera

Daca te numeri printre fanii filmelor 3D atunci n-ar trebui sa ratezi cea mai noua productie semnata Robert Zemeckis. The Walk a fost inspirat de o poveste reala si are o tehnologie revolutionara.

Robert Zemeckis, regizorul Forrest Gump, Cast Away sau Polar Express, este “tatal” noului film The Walk: Sfideaza limitele.

Datorita tehnicilor vizuale inovatoare si magiei IMAX® 3D, putem spune ca Zemeckis a realizat cu adevarat un film ce trebuie vazut doar in sala de cinema pentru ca-ti ofera sansa de a ajunge efectiv pana la nori.

Povestea filmului The Walk a fost prezentata si de documentarul Man on Wire

The Walk: Sfideaza limitele foloseste o tehnologie revolutionara pentru a reda o poveste emotionanta, centrata pe cateva personaje puternic conturate. Inspirat din evenimente reale, filmul ne spune povestea lui Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt), acrobatul francez care acum mai bine de 40 de ani a parcurs pe sarma, spre uimirea lumii intregi, distanta dintre cele doua turnuri World Trade Center din New York.

Ajutat de mentorul sau, Papa Rudy (Ben Kingsley), tanarul Philippe va infrunta toate obstacolele in dorinta sa de a reusi imposibilul. Iar asta cu atat mai mult cu cat spectaculoasa traversare a vidului dintre cele doua turnuri a fost realizata fara ca acesta sa fie asigurat in vreun fel, el bazandu-se doar pe capacitatea sa de a-si mentine echilibrul la ametitoarea înaltime de 420 de metri. Filmul poate fi perceput si ca un omagiu adus de Robert Zemeckis fostelor turnuri „gemene” din New York, ce au fost distruse in tragedia din 11 Septembrie 2001. Povestea din spatele acestui film este expusa si-n documentarul Man on Wire lansat in 2008.

Foto: cinemagia.ro