Pages: 1 2

Refrene obsedante & ritmuri de dans

Am facut un top 10 melodii din 2013 pe care am vrea sa le reascultam inainte sa se termine anul. Ti le recomandam si tie daca organizezi un Revelion old-school la tine acasa. Sau daca esti privilegiata si poti strecura DJ-ului de la party cateva preferinte!

Mainstream nu inseamna neaparat uncool, iar dovada sta in piesele care au rulat pe repeat la posturile de radio si la tv. Au aparut artisti noi, au revenit la lumina starurile decadelor trecute si s-au nascut cateva piese care promit sa faca furori si-n viitor. Nu ti le amintesti pe toate? Iti facem noi retrospectiva…

Top 10 melodii 2013 pentru hipsteri & clasici, nostalgici & contemporani

1. Lorde – Royals – Cine ar fi crezut ca o pustoaica de 16 ani se poate catara pe prima pozitie a topurilor internationale demitizand toate simbolurile instaurate de muzica pop & hip hop? Iar partea cea mai buna e ca Ella Yelich-O’Connor (solista Lorde) nu s-a oprit la un singur hit ci continua asaltul. De abia asteptam sa vedem ce ne mai pregateste pentru 2014!

2. David Bowie – Stars are Out Tonight – Cel de-al doilea single de pe noul album The Next Day dovedeste ca Mr. Bowie nu si-a pierdut deloc sclipirea si inca mai poate scoate melodii extrem de actuale. Cucereste noua generatie si isi incanta totodata si vechii fani.

3. Daft Punk – Get Lucky – Cel de-al patrulea album din cariera Daft PunkRandom Access Memories, a fost una dintre cele mai populare lansari ale lui 2013. Daca ti-e dor de amestecul clasic de disco cu funk, adauga in playlistul tau de party hitul contagios al duo-ului frantuzesc.

4. James Blake – Overblown – Cum orice petrecere reusita e urmata de un afterparty prelungit, iti propunem pentru cel de-al doilea playlist al serii o melodie lenta, in dulcele stil al lui James Blake. Enjoy!

5. Vampire Weekend – Ya Hey –  Calda si melodioasa, cu un refren energic si versuri melancolice, un cocktail muzical numai bun de ascultat in timp ce-ti iei portia de dans la party-ul de sfarsit al anului.

6. Major Lazer – You’re no good – Programat sa apara in noiembrie 2012, Free the Universe cel de-al doilea album al trupei Major Lazer s-a lansat pana la urma in februare 2013. Asteptarea insa a meritat, iar piesa noastra favorita este chiar prima de pe album. 4 artisti si-au unit fortele cu Major Lazer pentru a da nastere unuia dintre hiturile lui 2013.

7. Woodkid – I love you – Daca ai ratat cel de-al doilea concert Woodkid, nu-i sari din playlist si-n noaptea de Anul Nou. Noua productie din 2013 reia firul narativ al videoclipurilor anterioare si pastreaza neschimbata atmosfera gri, coplesitoare, cu cadre grandioase, incarcate de simboluri.

Pages: 1 2