top 10 melodii femeie

Da-i o sansa lui Kanye West. Reaminteste-ti cat de cool erau No Doubt si diversifica-ti playlistul de jogging & fitness astfel incat sa te tii de toate rezolutiile sportive! Noi te ajutam cu un top 10 melodii super-alerte!

Sa-ti faci o lista cu rezolutii e relativ simplu. Sa te tii de ele este partea cu adevarat complicata. Daca ai teluri sportive pe care intentionezi sa le indeplinesti in acest an, atunci updateaza-ti Ipod-ul cu un top 10 melodii care-ti vor creste motivatia si te vor determina sa nu lasi balta orele de antrenament.

Fiecare cantec inclus in playlistul nostru are un mesaj revigorant si un ritm care te va ajuta sa pastrezi pasul alert pe tot parcursul orei de sport. Majoritatea dintre ele au si remixuri in care ritmul este intensificat pentru ca si tu sa-ti poti creste viteza pe banda de alergat sau sa poti exersa miscarile mai alert.

Top 10 melodii pe care nu te mai plictisesti de sport

Daca ai impresia ca nu lucrezi la potential maxim, atunci incearca sa te motivezi cu Kanye West “Power” sau 30 Seconds to Mars “Kings and Queens”. Simti ca nu mai ai energie pentru ultimul set de exercitii? Incerca The Chemical Brothers’ “Galvanize” sau Will.I.Am, Mick Jagger, and J-Lo’s “The Hardest Ever.” In cazul meu, functioneaza de fiecare data.

Soundtrack-ul care te ajuta sa faci mai multe exercitii

Mie una mi se pare mai bun decat un playlist traditional cu melodii alerte dar fara versuri si cred ca poate fi imbunatit periodic cu noi hituri sau cu melodii din trecut care se potrivesc cu tipul de antrenament ales de tine. Iata un top 10 melodii pe care trebuie sa le iei neaparat cu tine in sala de fitness!

Top 10 melodii pentru sport:

Kanye West – Power

Katrina & The Waves – Walking on Sunshine

No Doubt – It’s My Life

The Shoes – Time to Dance

U2 – Beautiful Day

The Chemical Brothers – Galvanize

Beyonce – 7/11

30 Seconds to Mars – Kings and Queens

Will.I.Am, Mick Jagger & Jennifer Lopez – T.H.E. (The Hardest Ever)

Survivor – Eye of the Tiger

Foto: Thinkstock