Pentru clip trupa Hurts a lucrat cu regizorul Chino Moya care a facut si videoclipul “Digital Witness” de la St Vincent. El a creat un vizual impresionant, cu o atmosfera desprinsa din perioada ’60-’70, care ofera o imagine mai profunda a temelor vizate de noul cantec.

“Avand in vedere tipurile de cantece pe care le-am facut pe cel de-al doilea album, vom merge in directia lui <<The Crow>> care avea un sound inspirat de filmele lui Tarantino, dar vom lua ca punct de reper si “The Road” care aminteste de cantecele lui Nine Inch Nails” a declarat Theo pentru Gigwise in 2014.

Trupa Hurts lanseaza noul album in octombrie

El a continuat: “Noi intotdeauna incercam sa facem un album care acopera toate zonele noastre de interes si cred ca ne dezvoltam in permanenta. Am facut primele doua albume si am impins la extrem in directia pop-ului cantecul <<Stay>> apoi ne-am intors si am facut exact opusul. Acum stim limitele in care vrem sa ne incadram.

Cel de-al treilea album al trupei “Surrender” va aparea in luna octombrie a acestui an, dar nu are inca o data fixa de lansare.

Citeste si: “O experienta muzicala unica: festivalul Summer Well”!

Foto: josepvinaixa.com