Carti noi si bestseller-uri cu reduceri considerabile

Cel mai faimos targ de carte, Kilipirim, aniverseaza 8 ani de la prima editie. Pana pe 3 noiembrie il poti vizita pentru a-ti “face plinul” cu carti bune. Noi am fost si ne-am iti spunem ca am ales multe carti bune la preturi incredibil de mici!

Adresa Kilipirim ramane aceeasi: Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 18, in incinta Salii Dalles. Ca sa te convingem ca merita sa dai o raita am facut pe 30 octombrie, in prima zi, o plimbare de recunoastere. Ca de obicei, cele mai importante edituri au standuri mari si primitoare, cu carti pe toate gusturile si mai ales pe toate buzunarele.

La Kilipirim, cel mai popular targ de carte, sunt oferte de nerefuzat!

Prima oprire am facut-o la editura Trei unde am descoperit o multime de titluri interesante la 5 lei si 10 lei. Daca-ti este greu sa iei o decizie, iti recomand Visatorii lui Gilbert Adair (cartea a fost ecranizata de Bertolucci) si Paria scrisa de Pascal Bruckner. In timp ce prima este un roman de dragoste atipic, cea de-a doua este mai mult un jurnal sumbru de calatorie, in India.

La Nemira, editura adorata de toti iubitorii fantasy-urilor oferta suna cam asa: “Citesti mai mult, platesti mai putin!”. Fiecare titlu are o reducere de 30%, daca iei peste 5 carti primeai 40%, peste 7 45% si peste 10 50%. Pachetele-cadou, invelite in funde din satin rosu, sunt de obicei serii complete precum Jocurile foamei sau Urzeala tronurilor si au un discount de 35%. Deja pregatite pentru un cadou!

Daca te numeri printre fanele scriitorului hispanic Gabriel Garcia Marquez iti poti completa colectia de carti scrise de el de la standul editurii Rao. Fiecare volum era redus cu 30%. Tentant, nu-i asa?

Audio book-uri si alte delicii beletristice care ne-au luat ochii la Kilipirim

N-ai ascultat niciodata un audio book? Poti incerca aceasta alternativa interesanta la standul editurii Humanitas. Preturile “cartilor vorbite” sunt mai mult decat prietenoase: intre 5 si 10 lei.

Daca preferi cartile straine si colectionezi albume din domenii de interes diverse, mergi direct in camera a doua de la parterul Salii Dalles. Acolo vei da peste standul Antic Exlibris, anticariatul meu preferat, unde nu gasesti doar carti second hand, ci si albume noi, tiparite in urma cu 3-4 ani, care nu s-au vandut in librarii si pot fi cumparate la preturi speciale.

La Polirom cartile proaspat lansate au reduceri intre 20 si 30%, insa gasesti si o multime de chilipiruri pe mesele cu carti de 10 si 15 lei.

Eu una n-am rezistat tentatiei si am plecat de acolo cu Strania povestire a lui Benjamin Button si alte intamplari din epoca jazzului – F. Scott Fitzgerald. Pe langa asta am mai luat doua volume cu povestiri scrise de Stephen King, Hotii de frumusete – Pascal Bruckner, O companie nelinistitoare – Carlos Fuentes si un comic book cu Batman de la simpaticul stand Comic Shop. Suma totala cheltuita: 66 de lei.

Cred ca acum ai destule motive sa mergi Kilipirim, cel mai longeviv targ de carte cu discount!

Foto: arhiva personala