E bine sa tinem cafeaua la rece

Vrei sa celebrezi asa cum se cuvine Ziua Internationala a Cafelei? Am descoperit un loc unde-ti poti bea gratuit cafeaua in cinstea acestui moment. Tot ce trebuie sa faci este sa vii de acasa cu propria ceasca sau cana de cafea!

Daca ai drum prin Promenada Mall pe 29 septembrie atunci trebuie neaparat sa-ti iei in geanta cana in care-ti bei in mod normal cafeaua de dimineata.

Cu prilejul Zilei Internationale a Cafelei, maine, in intervalul orar 8:00 – 14:00, poti sa-ti bei cafeaua la Starbucks, Tchibo, Spazio Caffe, Brioche Doree, Costadoro sau Terra Cafe fara sa dai niciun ban. Ai de ales intre cappuccino, caffe latte si espresso.

Cum functioneaza oferta prin care-ti poti bea gratuit cafeaua

Pentru a beneficia de aceasta promotie, trebuie sa te prezinti cu o cana la biroul Info Desk de la parterul Promenada Mall si sa ridici tichetul de participare. Cu el te poti bucura de doua cafele la alegere din sortimentele pe care ti le-am enumerat putin mai sus. Chocolat se alatura initiativei, oferind biscuiti de casa pentru cafea celor care isi scot maine cana din casa.

Mai mult, daca postezi pe Instagram o imagine din timpul vizitei, adaugand un tag la pagina Promenada si hashtag-ul #pecafea, intri intr-un concurs al carui mare premiu este ca-ti poti bea gratuit cafeaua timp de o luna, in cafeneaua preferata din Promenada Mall.

Citeste si: “Cafeaua, ingredientul minune pentru frumusete”!

Foto: iStockphoto